Închide meniul

Gigi Becali, derapaj cu tentă xenofobă în cazul românilor care pleacă să culeagă sparanghel în Germania

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2020, 11:38

Reclamă
Gigi Becali, derapaj cu tentă xenofobă în cazul românilor care pleacă să culeagă sparanghel în Germania

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, atac dur la Angela Merkel

Patronul FCSB e deranjat de modul în care autoritățile au gestionat această problemă și nu s-a sfiit să îi atace dur pe Angela Merkel și pe Ludovic Orban. De asemenea, Gigi Becali e convins că românii vor fi percepuți ca niște "sclavi" în Germania. Aceștia ar urma să câștige 5.000 de euro în două luni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să nu știe cei care ne conduc despre asta? Păi Angela Merkel (n.r. cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis «Domnule Orban, dă-ne, domne, niște sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul și cartofii». M-ați înțeles?

Și Orban a zis «Da, domnule!» Trebuia să riscăm, că e boală! Să zică «Hai să facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor. Și să le transmiți fermierilor tăi, care nu au cu ce să strângă sparanghelul, că fără 3.000 de euro nu pleacă niciun român de aici»”, a spus Gigi Becali la RTV.

Gigi Becali: "Pe Merkel nu o interesează de tine"

Românii culeg în străinătate și ni se vând nouă produsele scump. Bă, dacă sunteți guvernanți… N-am nimic cu Orban, dar e prim ministru. Trebuie să fie bărbat! Apără poporul dacă ești primul ministru. Pe Merkel nu o interesează de tine. Își ia sclavii, speculează și după te aruncă precum o măsea stricată”, a mai spus Becali.

În plină pandemie, mii de români au umplut avioanele spre Germania, de teamă să nu moară de foame acasă. Imaginile zilei vin de la aeroportul din Cluj-Napoca unde a fost haos. Au fost programate nu mai puţin de 12 zboruri azi. 1.800 de oameni aproape că s-au călcat în picioare să prindă un loc. Au aşteptat cu orele unii lângă alţii în parcarea aeroportului. Înghesuiala s-a lăsat cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Reclamă
Reclamă

Românii care zboară de la Cluj să culeagă sparanghel au fost distanțați social cu jandarmii, pe aeroport, vineri. Joi, peste 2.000 de oameni s-au înghesuit în parcare, că să plece spre Germania.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15

Bayern, victorie istorică cu Dinamo Zagreb! Harry Kane, „poker” de senzaţie în „măcelul” de la Munchen

23:36 17 sept.

Kylian Mbappe, primul gol în Champions League pentru Real Madrid! A ajuns la cifre fabuloase: „E doar începutul!”

23:20 17 sept.

Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii!

22:55 17 sept.

Fază controversată în Bayern – Dinamo Zagreb! Arbitrul le-a anulat bavarezilor un gol cu VAR, dar a acordat imediat penalty

22:31 17 sept.

Aston Villa a dat recital în primul meci de Champions League, după 41 de ani! „Coşmarul” României de la EURO a fost omul meciului

21:47 17 sept.

VIDEOHelmut Marko a dat vina pe Carlos Sainz, după accidentul cu Sergio Perez! Ce urmează la Red Bull, înainte de MP din Singapore

1 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 2 VIDEOAl Hilal, victorie la scor în Liga Campionilor Asiei! Cancelo şi Milincovic-Savic au făcut show în AntenaPLAY! Rezultatele zilei 3 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 4 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 5 „O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor 6 Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice: „E strigător la cer”
Citește și