Închide meniul

Gigi Becali, derapaj în ziua în care România a înregistrat cel mai mare număr de cazuri: "Oamenii din conducerea României nu au inteligență! Care focar, mă?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2020, 10:01 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Gigi Becali, derapaj în ziua în care România a înregistrat cel mai mare număr de cazuri: "Oamenii din conducerea României nu au inteligență! Care focar, mă?"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.356 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Trăim într-o ţară în care oamenii de la conducere nu au minte. Stai 14 zile, 15 zile, carantină… N-au minte! Sunteţi nebuni la cap? Păi, stai să vezi… focar!’ Care focar, mă? Parcă sunt handicapaţi, cum să fie focar în România? Noi avem 2.000 de morţi în 7 luni, alţii într-o zi au avut atâţia.

Ce are? Covid! Câţi? 1.200 pe zi. Păi, câţi mor? 2, 3, 7. Să îi înveţe pe oameni ce tratamente să ia şi să ia de acasă tratament. Ce atâta, noi nu mai jucăm fotbal 7 zile", a spus Gigi Becali la Pro X.   

Gigi Becali: "Cine e bolnav, dă-l la o parte şi joacă ceilalţi"

Partida dintre Astra şi Craiova riscă să nu se mai dispute, după ce un jucător de la giurgiuveni a fost depistat pozitiv. Astfel, echipa din Giurgiu ar urma să intre 14 zile în carantină, lucru ce l-a enervat la culme pe Becali. 

"Ce-ai cu Dinamo? Las-o să joace! Cine e bolnav, dă-l la o parte şi joacă ceilalţi. Joacă din două în două zile şi cu asta basta.

Reclamă

Ce treabă avem noi cu DSP? Du-te, mă, la spital şi gata. Alt director, alt doctor. Stau milioane de oameni în loc. Toată ziua, să vezi ce pericol. Ce pericol? Câţi avem, 1 200? La spital! Faceţi, bă, spitale în corturi, după luaţi Vitamina C, Zinc, lasă că le dau eu idei, ştiu cu ce s-au vindecat. Toate cazurile sunt la fel", a spus Gigi Becali la Pro X.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și