Închide meniul

Gigi Becali, ieșire publică fără precedent: "Vorbesc dracii prin gura lui!"

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2020, 18:27 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Gigi Becali, ieșire publică fără precedent: "Vorbesc dracii prin gura lui!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

  • Gigi Becali a ieșit din viața publică, dar a acordat un interviu
  • Afirmații dure făcute de patronul FCSB

Unul dintre cei care au criticat BOR a fost și gazetarul Cristian Tudor Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pentru, că dacă-l luăm în seamă pe el, pe ăsta care a făcut acele declarații, este ca și când am da importanță dracilor. Noi trebuie să ignorăm dracii.

Sfinții Părinți au ajuns la concluzia (din luptele, bătăile și războaiele pe care le-au primit) că oamenii toți sunt buni, iar de vină sunt numai dracii. Și atunci când vrei să judeci pe cineva, să-ți aduci aminte de căderile tale. Așa că mai bine să spunem: dracu-i de vină! Și să nu mai judecăm pe niciun om. Pentru că Dumnezeu l-a făcut pe om după chipul și asemănarea Lui. Din nefericire, el, omul, s-a întovărășit cu dracul și astfel a devenit stăpânitorul lui. El îl pune să facă și să spună. El stăpânește doar pentru că noi îi dăm puterea noastră și faptele noastre. El e stăpânitor doar prin noi, pentru că facem ce vrea el. Dumnezeu nu a făcut lumea ca să i-o dea lui în stăpânire, nu. Noi i-am dat-o. Dar asupra celui care e cu Hristos, care are Spovedanie, Împărtășanie, nu are nicio putere. Deci, revenind la acest individ, nu are nicio vină el în mod direct, pentru că vorbesc de fapt dracii prin gura lui. Și atunci noi trebuie să facem rugăciune pentru el. Doamne miluiește-l!”, a spus Gigi Becali pentru site-ul lumeacredinței.ro.

Reclamă

Gigi Becali, retras din viaţă publică. "Este foarte ocupat cu slujbele şi cu spitalul"

Gigi Becali s-a retras din viaţa publică şi nu are de gând să se mai facă remarcat. Giovanni Becali a discutat cu patronul lui FCSB şi a aflat motivul pentru care este exclusă o posibilă revenire.

"Fetele şi ceilalţi din familie l-au sfătuit să apară cât mai puţin la TV. Asta e, el are religia care pentru el e sfântă. Are şi un spital foarte frumos, acum l-a renovat. Acolo am făcut testele pentru Covid-19. Nu cred că va reveni, el e foarte ocupat cu slujbele, cu actele de binefacere. Face şi o biserică. O termină încet, încet.

Reclamă

N-aveţi grijă, că la echipă ştie tot de la cel mai mic junior până la Man, Tănase şi Coman. Nu renunţă la fotbal, nu cred. Are şi el tabieturile lui: religia, spitalul, fotbalul şi familia", a declarat Giovanni la Digi Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!