Închide meniul

Gigi Becali, în lacrimi: „Am plecat mai departe şi am început să plâng!”

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 21:28

Reclamă
Gigi Becali, în lacrimi: „Am plecat mai departe şi am început să plâng!

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali spune că le-a fixat o zi oamenilor nevoiaşi să vină la palatul său din Aleea Alexandru şi să îi ajute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali plânge după ce îi ajută pe oamenii nevoiaşi

”Dacă, de exemplu, sunt nişte săraci. Şi eu, de exemplu, trec şi nu le dau nimic. Că nu poţi, că ai văzut câţi se strâng aici (n.r. la palat). Şi le-am fixat zi. Şi plec. Sau, de exemplu, dacă văd oameni fără picioare şi îi ajut, le dau. Dar după aia eu plec mai departe şi în maşină plâng.

Păi de ce plângi? Păi plâng şi vorbesc cu Hristos: ”Doamne, pentru ce ai făcut aşa?” Şi îmi vine să plâng. Vezi? Milostenie. De la milostenie s-a născut dragoste”, a spus Gigi Becali la Trinitas TV.

Gigi Becali a dezvăluit şi cum a reuşit a ajutat o fată care a fost oprită de poliţie.

Ce înseamnă dragostea? Dragostea înseamnă… De exemplu, era o fată, a oprit-o miliţia (n.r. poliţia). ”Ce-ai, mă, cu ea?” Că nu ştiu ce, că a făcut nu ştiu ce, avea carnet… începătoare. Şi eu am oprit. Ia, mă, cât e amenda? 300 de lei? Ia 300 de lei, ce carnet, hai pleacă, mă, lasă. ”Păi, domnule Becali…” Zic, mă iubeşti pe mine? Bă, dacă mă iubeşti pe mine, las-o pe ea.

Reclamă

Am rezolvat, am plecat mai departe şi am început să plâng: ”Cum, Doamne, mi-ai dat mie puterea să salvez oameni?” Asta este dragostea? Vezi cum este dragostea?”, a mai spus patronul FCSB.

Gigi Becali, confesiune dureroasă din sânul familiei

Gigi Becali a făcut o confesiune dureroasă din sânul familiei. Patronul FCSB a dezvăluit că bunica sa, care a rămas văduvă la 30 de ani, a refuzat să îşi refacă viaţa. Mai mult, patronul FCSB a dezvăluit că, în momentul în care a rămas văduvă, a renunţat să mai meargă la pe la petreceri şi nu a mai luat în calcul să se recăsătorească.

Bunica mea la 30 de ani a rămas văduvă. Și în momentul ăla, când a rămas văduvă și-a scos cerceii și verighetă și tot! Și a zis: E gata viața pentru mine. Nu mergea nici măcar la zi onomastică sau nici la nuntă, măcar cu verișorii ei, cu familia. Și-a pus batic negru și gata. Dar de ce, bunico? îi spuneam eu. Păi dacă, fără să vrea, unul se îmbată și vine și mă pupă pe față? Pentru demnitatea și onoarea mea, nu mai vreau să trăiesc„, a spus Gigi Becali pentru sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a vorbit şi despre planul său de a se retrage la mănăstire.

Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani. Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
Vezi toate știrile
Citește și