Închide meniul

Gigi Becali îndeamnă lumea la calm în ziua în care România a depășit 4.000 de cazuri de Covid-19. "La noi, ce? Mor câte 2-3 pe zi"

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 10:32

Reclamă
Gigi Becali îndeamnă lumea la calm în ziua în care România a depășit 4.000 de cazuri de Covid-19. "La noi, ce? Mor câte 2-3 pe zi"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali nu se sperie de coronavirus

"E clar că se vor juca. Ai văzut UEFA ce zice. Dacă nu joci toate meciurile şi nu termini campionatul pe teren, s-ar putea să nu te bag deloc în cupele europene. Noi nu avem nicio scuză să nu le jucăm. Pentru că la noi, ce? Mor câte 2-3 pe zi. Sunt 150 de bolnavi care se duc în spital, au câte o gripă, puţină temperatură, se fac bine", a declarat Gigi Becali pentru ProX. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "La ortodocși, liturghia apără"

Becali susține că autoritățile din România au luat măsuri bune până acum, dar invocă și ajutorul divinității. 

"Am spus că la noi, la ortodocși, liturghia apără. În Belgia sunt 20.000 de cazuri și în toată ortodoxia sunt milioane de locuitori și nici 10.000 de cazuri. Nu avem toți același Dumnezeu! Noi, ortodoxia, îl avem pe Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul și Duhul Sfânt. Ceilalți sunt idoli, hai să nu intrăm pe teologie", a mai spus Gigi Becali la ProX.

România, peste 4.000 de cazuri de coronavirus

Până azi, 6 aprilie, în România s-au înregistrat 4.057 de cazuri de coronavirus și 157 de decese. Grupul de Comunicare Strategică a mai anunțat că dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 persoane s-au vindecat. 

De la ultima informare transmisă de oficialități, s-au înregistrat încă 193 de cazuri noi de îmbolnăvire. 179 de pacienți sunt internați la Terapie Intensivă, în spitalele din România, 23.849 de persoane se află în carantină instituționalizată, iar alte 106.463 de persoane sunt izolate la domiciliu, sub monitorizare medicală. Până în acest moment, au fost prelucrate 40.987 de teste. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și