Închide meniul

Gigi Becali mai pregăteşte o afacere uriaşă. Motivul pentru care nu poate primi 13 milioane de euro, chiar dacă a semnat contractul!

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 6:50 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Gigi Becali mai pregăteşte o afacere uriaşă. Motivul pentru care nu poate primi 13 milioane de euro, chiar dacă a semnat contractul!

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este aproape să realizeze o nouă afacere de senzaţie

Latifundiarul din Pipera este pregătit să vândă Uzina Mecanică Drăgăşani. A găsit şi cumpărător, dar problemele cu legea blochează tranzacţia. Becali este anchetat într-un dosar pentru spălare de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu poate vinde Uzina Mecanică Drăgăşani

Becali este anchetat de procurorii DNA după ce i-a vândut lui Vasile Geambazi, un teren de 21 de hectare în Voluntari. A primit un milion de euro. Ulterior, nepotul său a cerut despăgubiri la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor.

Uite că mă ţin de un an de zile cu procesul de spălare de bani… Am semnat un contract de 13 milioane de euro pentru fabrica de armament de la Drăgăşani. Pentru că sunt suspect de spălare de bani nu pot să primesc bani! Am un precontract de vânzare. Trebuie să obţin reabilitarea şi autorizaţia ca să iau banii! Şi nu pot din cauza lui Radu Ionescu.

Eu, în răutatea mea, am vrut să-i fac plângere penală, dar duhovnicul mi-a spus că creştinii nu fac asta şi să îmi pun baza în Hristos. Când aveam sechestru pe avere, m-am rugat şi Sfântul Mina mi l-a ridicat”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Finanţatorul lui FCSB a plătit aproximativ 3 milioane de euro, în 2004, pentru Uzina Mecanică Drăgăşani. În 2013 a băgat-o în insolvenţă, iar acum încearcă să îşi vândă afacerea cu 13 milioane de euro!

Reclamă

Ce avere are Gigi Becali

Gigi Becali a rămas unul dintre cei mai bogaţi oameni din România şi nu a fost afectat de pandemia de Covid-19. În topul persoanelor care investesc în sport, patronul celor de la FCSB e pe locul 3, cu o avere estimată la 350-450 milioane de euro. Ion Ţiriac e primul, cu două miliarde de euro.

"Eu încet, încet renunţ la toate. Nu mai vreau decât afacerile care sunt vechi. Nu se poate altfel. Vrei să pui bază în oameni sau în Hristos? Nu poţi să faci afacere curată cu politica şi afacerile. Nu mă pot ruga dacă nu am inima curată", spunea Gigi Becali, la finalul anului trecut.

Becali e pe locul 3 în clasamentul averilor oamenilor din sport, după Ion Ţiriac şi Gruia Stoica (500 de milioane de euro). Chiar dacă a tăiat salariile la FCSB, Gigi face bani din imobiliare şi construcţii. Ioan Niculae (300-340 milioane de euro) şi George Copos (200-210) se află şi ei în frunte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și