Închide meniul

Gigi Becali, mesaj dur către Iohannis și Orban. ”Altfel, veți fi considerați distrugători de țară”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2020, 8:57

Gigi Becali, mesaj dur către Iohannis și Orban. ”Altfel, veți fi considerați distrugători de țară”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali vrea să ajute România

Finanțatorul de la FCSB se oferă chiar să împrumute statul cu 10 milioane de euro, fără dobândă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dacă nu băgați bani în economie, 50 de miliarde, sunteți responsabili. Guvernanți, Orban, Iohannis, veți fi considerați drept criminali de neam, distrugători de țară! Trebuie luate măsuri pentru a se investi zeci de miliarde! 

Gigi Becali: Vreau să împrumut țara mea

Eu, de exemplu, spun așa: să se emită titluri de stat cu dobândă 0. Fac o asociație a oamenilor de afaceri și depun 10 milioane de euro fără nicio dobândă, ca să ajut statul. 

Vreau să împrumut țara mea. Dar nu prin băncile alea ale lor, ci prin banca de stat, CEC Bank. Eu nu-ți dau ție niciun ban, bancă! Și dacă dau, dau unei bănci din România”, a spus Becali, la Antena 3.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și