Închide meniul

Gigi Becali, noi gesturi uluitoare! A trimis ingineri și arhitecți din România în Uganda! Dezvăluirea făcută de maicuța care a primit 200.000 de euro de la omul de afaceri

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2022, 8:52

Reclamă
Gigi Becali, noi gesturi uluitoare! A trimis ingineri și arhitecți din România în Uganda! Dezvăluirea făcută de maicuța care a primit 200.000 de euro de la omul de afaceri

Gigi Becali, noi gesturi uluitoare

Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, gest uluitor: ”A trimis imediat echipe de ingineri, arhitecți și artiști plastici din România în Africa„

”Domnul Becali mi-a spus că va construi biserici, mănăstiri, va ajuta comunitatea cu apă potabilă și îi va ajuta pe tineri să meargă la studii. De asemenea, că va ajuta mulți studenți să urmeze universități bune din Africa și va suportă burse școlare pentru tinerii noștri. În momentul discuției, mănăstirea noastră era la nivel de fundație. Am mers în biroul lui și l-am întâlnit acolo. Mi-a pus mai multe întrebări iar eu i-am răspuns la toate.

Domnul Becali a trimis imediat echipe de ingineri, arhitecți și artiști plastici din România în Africa, oameni care au mai lucrat la biserici ortodoxe și alte proiecte. După ce m-am întors în Uganda, el a început construcția Mănăstirii St Catherine’s, care a devenit singura mănăstire din Africa de Est. Construcția a fost ridicată pe dealurile din Kiyindi Parish Buikwe District – Uganda, pe malul lacului Victoria”, a spus călugărița din Uganda, citată de fanatik.ro.

Mărturiile măicuței care a primit 200.000 de euro de la Gigi Becali

Gigi a trimis ajutoare uriașe și în Africa, acolo unde ajută 2.000 de copii și ridică biserici. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a plătit, dintr-un foc, 450.000 de euro.

„Am dat 200.000 (n.r. euro) în Uganda, 150.000 în Congo, 100.000 în Rwanda și Burundi. Fac biserici ortodoxe acolo. Fac acolo misiune creștină„, a declarat, săptămâna trecută, Becali. La Palatul său, din Aleea Alexandru, a fost vizitat de stareța mănăstirii din Uganda.

Reclamă

Maica Thavoria a dezvăluit că a fost sunată de omul de afaceri și l-a convins să plătească sute de mii de euro. Consideră că a fost un miracol, fiind contactată de Gigi Becali în momentul în care se ruga pentru a găsi ajutor în România.

„Călugărițele de la Dragomirna mi-au promis că vor încerca să mă ajute să construiesc Mănăstirea Sfintei Ecaterina. Într-o seară, am primit un telefon de la domnul Becali care mi-a spus că de acum înainte nu mai e nevoie să cer ajutor și că va face tot ce-i stă în putere pentru comunitatea ortodoxă din Africa.

În momentul în care m-a sunat domnul Becali, eu mă aflam la Biserica Sfintei Parascheva din Iași și mă rugam la Sfânta Parascheva să mă ajute. Ce s-a întâmplat, a fost un miracol„, a spus Maica Thavoria, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Ce avere are Gigi Becali

Gigi Becali a fost cel mai bogat patron din Liga 1 și în 2021, anunță Capital, care a realizat top 300 ai celor mai bogați români. Nume precum Simona Halep, Mircea Lucescu, Cosmin Olăroiu sau Gică Hagi nu au lipsit de pe listă.

Patronul lui FCSB este pe locul 14 în top, cu o avere estimată la 425 de milioane de euro. Îi depășește pe foștii săi rivali din fotbalul românesc, George Copos și Cristi Borcea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și