Închide meniul

Gigi Becali, oprit de poliţie! Cum a reacţionat omul de afaceri în momentul în care a fost tras pe dreapta. Gestul neaşteptat făcut de milionar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 17:54

Gigi Becali, oprit de poliţie! Cum a reacţionat omul de afaceri în momentul în care a fost tras pe dreapta. Gestul neaşteptat făcut de milionar

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, oprit de poliţie

O mică încălcare a legilor rutiere, l-au adus pe Gigi Becali în vizorul poliţiei. Patronul FCSB a fost oprit zilele trecute de un echipaj de poliţie. Omul de afaceri nu s-a pierdut cu firea în faţa oamenilor legii şi a început să aducă argumente în apărarea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dus muncă de lămurire timp de 15 minute, scrie Spynews. Conform sursei citate, milionarul nu s-a oprit din vorbă, a gesticulat, și a încercat să-l facă pe polițist să-l ierte pentru cele întâmplate.

Discuţia pe care Gigi Becali a purtat-o cu poliţistul care l-a oprit a fost una pe un ton amical, dovadă că patronul FCSB chiar i-a zâmbit, un gest neaşteptat pentru un astfel de moment. Într-un final, Gigi Becali a fost lăsat să plece fără să fie amendat. 

Apariţie de 100.000 de euro a Alexandrei Becali. Modul ruşinos în care a fost surprinsă

Alexandra Becali ne-a demonstrat încă o dată că nu ţine cont de regulile de circulaţie atunci când se află în trafic. Fata patronului de la FCSB a fost surprinsă din nou încălcând legea fără nicio remuşcare.

Conform impact.ro, Alexandra şi-a parcat bolidul de 100.000 de euro pe o trecere de pietoni în zona mallului Băneasa, una extrem de aglomerată. Maşina a staţionat pe trecerea de pietoni în perioada în care fiica latifundiarului şi-a cumpărat o cafea.

Reclamă

Atunci când s-a întors la bolidul parcat neregulamentar, fiica lui Gigi Becali nu a avut nici măcar reacţia de a pleca imediat. A mai stat un minut în maşină, timp în care a verificat dacă a primit un apel sau mesaj pe telefonul mobil.

La finalul anului trecut, femeia nu a respectat regulile impuse de autorităţi, după ce Bucureştiul intrase sub cod roşu. Alexandra nu a purtat mască, asta chiar dacă în Capitală acest lucru este obligatoriu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și