Închide meniul

Gigi Becali, revoltat de măsurile din biserici: "Să nu mai pupăm icoanele, că sunt viruși pe ele?! Să punem folie de plastic?!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 mai 2020, 15:42

Gigi Becali, revoltat de măsurile din biserici: "Să nu mai pupăm icoanele, că sunt viruși pe ele?! Să punem folie de plastic?!"

Profimediaimages.ro

Gigi Becali nu este de acord cu unele dintre măsurile impuse în biserici

Șeful lui FCSB, care construiește o biserică, a răbufnit când a auzit recomandarea potrivit căreia oamenii trebuie să evite atingerea sau sărutarea icoanelor și a moaștelor, precum și a mâinii preoților. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cu icoanele… După slujbă, fiecare intră în biserică și sărută icoanele. Ce să facem? Să nu mai pupăm icoanele, că sunt viruși pe ele?! Să venim de acasă și să punem folie de plastic peste ele?! Asta nu se poate!

Dacă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, după aceea mă duc și eu. Dar nu cum a făcut Cataramă! Hristos nu îmbolnăvește! Hristos face omul sănătos”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali: "Nu are voie nimeni să interzică Sfânta Împărtășanie"

Tot ca măsură de precauție s-a propus ca cei care merg la biserică să își aducă de-acasă lingurițe de unică folosință pentru a se împărtăși. Biserica nu este de acord și a anunțat că în ultimele două luni nu s-a înregistrat niciun caz de COVID-19 care să aibă ca sursă de contaminare lingurițele folosite de preoți. 

"Nu are voie nimeni, niciodată, că se scufundă lumea, să interzică Sfânta Împărtășanie! Voi, habar nu aveți! Acolo este sângele și trupul lui Hristos! Lingurița este făcută de oameni, dar când a fost atinsă de sângele și de trupul lui Hristos… s-a dus virusul de tot.

Reclamă

Eu nu vreau așa ceva, să vin cu lingurița de acasă. Este o linguriță care a atins sângele lui Hristos, nu se poate să o ducem acasă. Ea rămâne acolo, alături de celelalte lucruri sfinte”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și