Închide meniul

Gigi Becali se implică din nou în lupta cu coronavirusul! ”Dacă aveți Covid, luați Plaquenil și două de Zinc și la revedere cu Covidul”

Antena Sport Publicat: 11 august 2020, 10:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Gigi Becali se implică din nou în lupta cu coronavirusul! ”Dacă aveți Covid, luați Plaquenil și două de Zinc și la revedere cu Covidul”

ImagineChina / Pu Xiaoxu via Hepta

Gigi Becali lupta contra Covid-19

Gigi Becali susține că oricine poate scăpa de Covid-19 dacă ia medicamentul Plaquenil, dar și două doze de Zinc. ”Era prea ieftin și l-au interzis”, susține finanțatorul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ce văd eu pe lumea asta. Uite, medicamente. Nu le mai dă voie să facă Plaquenil. Ia, bă, Plaquenil și cu asta, basta. Dar nu le convine că e prea ieftin și l-au interzis.

Dar le zic eu: dacă aveți Covid-19, luați Plaquenil și două de zinc și la revedere cu Covidul. Toată lumea e numai pe bani. Ei petru bani, scot”, a dezvăluit Gigi Becali. 

Gigi Becali se implică din nou în lupta cu pandemia

Gigi Becali este dispus să ajute cluburile din Liga 1. Patronul lui FCSB îi îndeamnă pe conducătorii echipelor să îşi testeze jucătorii la clinica lui.

"Nu avem logică. Cum să bagi echipele două săptămâni în carantină? Cine are Covid joacă, cine nu, nu joacă. Să vină ei şi să facă contract cu mine, să fac eu testele la preţ mai mic", spunea Becali, cu două săptămâni în urmă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și