Închide meniul
Foto

Gigi Becali şi Teodora Becali mai dau un „tun” financiar. Cât costă un apartament în cele patru blocuri pe care le construiesc în Pipera!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2021, 15:58

Gigi Becali şi Teodora Becali mai dau un „tun” financiar. Cât costă un apartament în cele patru blocuri pe care le construiesc în Pipera!

Gigi Becali şi Teodora Becali construiesc 98 de apartamente

Colaj Hepta

Teodora Becali şi soţul ei, Mihai Mincu, au scos în vânzare 98 de apartamente. Profitul obţinut de familia Becali se anunţă a fi uriaş, mai ales că terenul a fost de la început în proprietatea latifundiarului din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât costă un apartament construit de firma lui Gigi Becali

Este un proiect imobiliar de exceptie datorita pozitionarii excelente, arhitecturii elegante si calitatii materialelor, satisfacand astfel cele mai exigente gusturi si oferind un stil de viata confortabil si placut.

Este un proiect imobiliar de exceptie datorita pozitionarii excelente, arhitecturii elegante si calitatii materialelor, satisfacand astfel cele mai exigente gusturi si oferind un stil de viata confortabil si placut.

Ansamblul este organizat in front inchis avand o structura functionala colectiva, amenajarile exterioare fiind compuse din circulatii auto si pietonale, locuri de parcare si spatii verzi„, este descrierea făcută pe site-ul oficial.

Citește și:

S-au aflat şi preţurile apartamentele care sunt construite de firma patronului de la FCSB.

Prima fază din MTM Residence cuprinde două blocuri cu 98 de apartamente, și urmează să fie finalizate în septembrie 2022, iar următoarele două blocuri, tot cu 98 de apartamente, vor fi livrate în septembrie 2023. George Becali spune că deja s-au vândut apartamente și s-au încasat avansuri. Prețul pentru un apartament de două camere este 82.000 de euro + TVA, iar pentru unul de trei camere prețul este de 106.500 de euro + TVA„, anunţă economica.net.

Reclamă

Gigi Becali este ajutat de cele două fiice ale lui. Investiţia este uriaşă, iar profitul se anunţă a fi pe măsură.

Am început proiecte imobiliare și cu prima fată, și cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e, și atunci dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem. Dar ei fac (nr. fiicele și ginerele), eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, că nu-i păcălește nimeni”, a spus Gigi Becali, în luna iulie, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și