Închide meniul
Foto

Haos în familia Anamariei Prodan. Vedeta a primit un ultimatum de la soţul ei. Câte zile mai are la dispoziţie să anunţe divorţul

Reclamă

Publicat: 4 august 2021, 11:24

Haos în familia Anamariei Prodan. Vedeta a primit un ultimatum de la soţul ei. Câte zile mai are la dispoziţie să anunţe divorţul

Câte zile mai are la dispoziţie Anamaria Prodan să anunţe divorţul

Instagram Anamaria Prodan

Din ultimele informaţii, se pare că cei doi nu mai locuiesc împreună de o jumătate de an. Mai mult, Reghecampf aşteaptă ca soţia lui să anunţe public divorţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câte zile mai are la dispoziţie Anamaria Prodan să anunţe divorţul

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au tot purtat un dialog de la distanţă în ultimele zile. Un prieten al antrenorului Universităţii Craiova a dezvăluit că la mijloc ar fi un ultimatum primit de celebrul impresar.

Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul. Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță.

Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă.

Laurenţiu şi-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua. Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani„, a anunţat un apropiat al cuplului pentru playsport.ro.

Reclamă

Aşadar, urmează să se afle exact ce se întâmplă cu cei care s-au căsătorit în 2008. Anamaria Prodan mai are la dispoziţie 27 de zile să se hotărască dacă va fi ea cea care anunţă „ruptura” din familie.

Anamaria Prodan s-a aliat cu copiii şi a transmis un mesaj dur

Anamaria Prodan a răbufnit şi a avut o nouă reacţie acidă. Agentul de jucători a răbufnit după ce au apărut tot mai multe zvonuri despre posibilele amante ale lui Laurenţiu Reghecampf.

Nimic nu mă oprește. Eu, Sarah, Rebecca și Reghe Jr. suntem uniți si așa vom rămâne forever. Noi nu ne lăsam conduși de instincte primare si nu rupem rândurile niciodată! Nu ținem pe nimeni cu forța alături de noi! Anamaria Prodan este inegalabila, inimitabila, fatală … trecerile mele de la înger sau demon sunt fulgerătoare. Sunt cel mai abil om născut în 1972. Când lucrez la un prototip, singură îmi doresc să-l fac să fie perfect. Și culmea îmi și iese.

Reclamă 4 / 0/3

Noi trăim decent fără ascunzișuri, fără scandal, fără umilințe, fără paparazzi! Cică ma cunoaște știe clar că nu m-am coborât și nu am să mă cobor la nivelul unor fete de oraș. Mândria și demnitatea poate mi-au adus și dezavantaje. Dar niciodată nu am sa decad, nu am să las capul în jos, nu am să decad! În faţa copiilor mei sunt idol şi așa am să mor. Principiile de viața, dacă le ai şi dacă le şi înțelegi, nu ai cum să cazi de la plus infinit la minus minus minus infinit! Pe mine nimeni nu are cum să mă doboare, cum să mă lovească, cum să ma șantajeze! Când începe sa mă deranjeze trădarea, mut câștigător. Mereu!„, a declarat Anamaria Prodan pentru sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și