Închide meniul

Helsinki din ”La Casa de Papel” povestește despre perioada petrecută în România: ”Mergeam s-o văd pe Steaua”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2020, 12:11

Helsinki din ”La Casa de Papel” povestește despre perioada petrecută în România: ”Mergeam s-o văd pe Steaua”

Bestimage / JB Autissier / Panoramic / Bestimage via hepta

Helsinki din ”La Casa de Papel” povestește despre perioada petrecută în România: ”Mergeam s-o văd pe Steaua”

Peric a locuit timp de 9 ani în România și a învățat repede limba română. El a oferit un interviu pentru postul de radio anterior menționat, în care a povestit despre cum s-a dus la meciurile de fotbal sau baschet din București sau Oradea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darko Peric: ”Mergeam s-o văd pe Steaua în Ghencea”

”Eu am stat în București din 1995 până în 1998, în Ghencea. Mergeam s-o văd pe Steaua. De acolo am plecat la Timișoara, unde mi-am cunoscut prietenii. Vin din Balcani, îmi plac foarte mult Carpații”, a spus Peric pentru Virgin Radio.

Peric a vorbit și despre pasiunea pentru baschet: ”Mie îmi place acest sport încă din adolescență, dar în România nu prea exista baschet pe vremea aia (n.r în anii '90). Recent, am fost la o partidă la Oradea în care echipa gazdă juca cu Craiova. Am văzut un nivel de baschet destul de ok, erau jucători americani, sârbi. Și chiar mi-a plăcut”, a mai spus Peric pentru sursa citată.

Sezonul 4 din ”La Casa de Papel” a debutat astăzi, 3 aprilie, pe platforma online Netflix.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și