Închide meniul

Hulk surprinde în sala de forţă! Imaginile cu care a "încins" internetul. Ce mesaj i-a transmis iubitei lui

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 18:54 / Actualizat: 21 iunie 2022, 16:23

Hulk surprinde în sala de forţă! Imaginile cu care a "încins" internetul. Ce mesaj i-a transmis iubitei lui

Instagram hulkie7

Brazilianul Hulk, în culmea fericirii

Pe numele său real Givanildo Vieira de Sousa, Hulk a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunţat că divorţează. Fotbalistul care a înscris 11 goluri la echipa naţională s-a despărţit de Iran Angelo de Souza. A luat decizia de a pune capăt căsniciei de 12 ani pentru a se cupla cu nepoata soţiei, Camila. Hulk are trei copii din prima căsnicie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilianul are o viaţă care poate fi subiect de film. La doi ani după despărţirea de fosta soţie, Hulk se mândreşte cu relaţia sa pe reţelele de socializare. Acesta a postat recent mai multe fotografii, alături de Camila, din sala de sport. Cei doi petrec ore bune la antrenament, iar rezultatele sunt pe măsură.

„Eu cu tine, pentru totdeauna! Te iubesc micuţa mea!”, a scris Hulk în dreptul imaginilor cu iubita sa.

 

A post shared by ⚽ HULKstagram (@hulkie7)

Reclamă

Hulk, dezvăluiri despre relaţia cu Camila

Hulk a recunoscut că şi-a înşelat soţia. Totuşi, atacantul a ţinut să precizeze că nu a avut nicio relaţie cu Iran până nu a divorţat: „Nu am avut nicio relaţie cu Camila în perioada în care eram căsătorit. Sunt un bărbat, nu eram fericit şi mi-am petrecut întreaga căsnicie înşelând-o pe Iran.

Camila a decis să vină în China. Eu nu consider că sunt urât, Camila este tânără şi extrem de frumoasă. Am ajuns astfel să fim împreună şi am dat vestea familiei. Sunt împăcat. Dacă veţi continua să mă consideraţi un monstru, este decizia voastră”, a declarat Hulk pe Instagram, citat de jurnaliştii de la Mirror.

Tonifică-te!
Arde!
Lucrează toți mușchii!
Picioare!
Abdomen!
Mai tare!
Mai repede!
Așa.
Stop.
Bravo!
Aparatul complet de fitness poate fi al tău. Pune mâna pe el!

Reclamă 4 / 0/3

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă maximă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și