Închide meniul

"I-am dat un şut în fund lui Gigi Becali!". Perioada în care patronul FCSB se ocupa cu "schimburi de valută"

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2020, 9:18 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"I-am dat un şut în fund lui Gigi Becali!". Perioada în care patronul FCSB se ocupa cu "schimburi de valută"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali e patronul celor de la FCSB

  • Gigi Becali a preluat Steaua, în 2003
  • Becali era foarte bun prieten cu Gică Hagi

"Da, era prieten cu Hagi, erau machidoni. Le făcea schimb de valută, ceva de genul. Știu că i-am dat și un șut în fund o dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu știu dacă Gigi Becali a luat corect clubul. Am făcut un proiect de statut, să las clubul de fotbal legat de Armată cumva, erau 4-5 generali. Nu era nicio urmă de Becali. Erau în Adunarea Generală Victor și Giovanni, dar nu era Gigi Becali.

Cristian Gaţu: "Am fost la Gigi Becali şi i-am spus să dea mâna cu Steaua"

Ultimul era Viorel Păunescu, dacă nu voia, trebuia să candidez eu. Am propus că el să fie președintele CĂ, s-a acceptat. A fost apoi o ședința la stadionul Ghencea, după ședința mi l-a prezentat pe Gigi Becali.

Reclamă

Am fost la Gigi Becali într-o zi, i-am spus de ce nu dă mâna cu Steaua. N-a vrut. În mod normal, ce a făcut nu poți să refuzi, Gigi Becali a dat niște bani. Să își ia toată istoria nu se poate”, a spus Gaţu, citat de prosport.ro

Gigi Becali a preluat Steaua în 2003

Gigi Becali a preluat Steaua în 2003, dar în urmă cu câţiva ani a pierdut dreptul de a folosi numele "Steaua Bucureşti" şi a schimbat denumirea echipei sale în FCSB.

Reclamă

Acest lucru a împărţit şi fanii roş-albaştrilor în două: "Peluza Sud Steaua" a mers alături de CSA, care a reînfiinţat echipa de fotbal a clubului Steaua, iar o parte din "Peluza Nord Steaua" a rămas alături de echipa lui Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei
Diverse • 8:45
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”