Închide meniul

"Ia-ţi mâinile de pe el!" Bărbatul căruia Ion Ţiriac era dispus să îi dea 10 milioane de euro, prins la mijloc în scandalul dintre fosta soţie şi actuala iubită

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 august 2020, 15:39 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

"Ia-ţi mâinile de pe el!" Bărbatul căruia Ion Ţiriac era dispus să îi dea 10 milioane de euro, prins la mijloc în scandalul dintre fosta soţie şi actuala iubită

Bestimage / JACOVIDES-MOREAU / BESTIMAG

ion tiriac

Separat de a doua sa soţie, Lilly, cu care are şi un fiu de zece ani, Boris Becker a intrat recent într-o relaţie cu o nouă şi misterioasă femeie, Lilian de Carvalho Monteiro. Totul a început după ce fosta soţie a văzut imagini în care actuala iubită a fostului tenismen îl dădea cu cremă pe fiul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"L-a dat cu cremă pe băiatul meu, dar el nu are nevoie. Boris e cel care are nevoie, pentru că are părul roşu. Îi cer să nu facă pe mama cu băiatul meu. Da, sunt furioasă, ia-ţi mâinile de pe el", a afirmat fosta soţie a lui Becker.

O vacanţă cu neplăceri

Boris Becker şi Lilian au fost fotografiaţi în aceste zile în vacanţă la Ibiza, fiind surprinşi de paparazzi în ipostaze romantice.

Cu toate acestea, alături de fostul mare tenismen se află şi fiul său din căsătoria cu Lilly. După ce a văzut fotografiile în care noua iubită a lui Becker îl dă cu cremă de soare pe fiul său, aceasta a fost scandalizată.

Reclamă

"Există nişte reguli nescrise între femei, un cod de conduită. Eu când am fost în prima vacanţă cu Boris şi cu copiii săi din prima căsătorie, am sunat-o pe fosta sa soţie.

Am întrebat-o dacă e ceva ce trebuie să ştiu despre copiii ei, dacă au vreo alergie. Dar ea n-a făcut asta. În plus, m-a ignorat după ce am încercat eu să intru în contact cu ea", a declarat Lilly.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Becker are de multă vreme mari probleme financiare
  • Fostul mare tenismen a câştigat şase turnee de Grand Slam

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și