Închide meniul
Foto

Ieşire dură a lui Laurenţiu Reghecampf la adresa fostului iubit al Corinei Caciuc: „L-ar fi ameninţat”. Mişcare importantă a Anamariei Prodan

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 noiembrie 2021, 19:33

Ieşire dură a lui Laurenţiu Reghecampf la adresa fostului iubit al Corinei Caciuc: „L-ar fi ameninţat”. Mişcare importantă a Anamariei Prodan

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf s-a enervat rău de tot. Ultimele dezvăluiri ale lui Kamara despre Corina Caciuc, iubita antrenorului, l-au enervat rău pe acesta. Reghecampf a decis să pună mâna pe telefon şi să ia poziţie. Nici Anamaria Prodan nu ar fi stat degeaba şi ar fi luat legătura cu cântăreţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ieşire dură a lui Laurenţiu Reghecampf la adresa fostului iubit al Corinei Caciuc

Scandalul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a ajuns la un alt nivel. S-a aflat faptul că actuala iubită a lui Reghe, Corina Caciuc, ar fi avut o aventură cu cântăreţul Kamara. Cântăreţul a devenit omul momentului peste noapte, mai ales că tânăra este însărcinată cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan, dar şi Laurenţiu Reghecampf l-au contactat pe artist. S-a trecut deja la ameninţări.

Scurta relație dintre Corina Caciuc și Kamara a agitat apele la maxim. De când a anunţat că divorţează, iubita lui Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au devenit vedetele momentului. După apariţia imaginilor cu Corina Caciuc şi Kamara atât Laurenţiu Reghecampf, cât şi Anamaria Prodan ar fi luat legătura cu artistul. Antrenorul şi-ar fi ieşit din minţi şi ar fi cerut explicații pentru apariția dovezilor în presă.

Citește și:

„Reghecampf ar fi răbufnit și l-ar fi amenințat pe Kamara, interzicându-i să dea declarații pe acest subiect. Kamara s-ar fi distrat și i-ar fi transmis antrenorului să se concentreze pe carieră și pe familie, ca sfat de la un fost fotbalist și actual artist”, au declarat surse apropiate anturajului celor doi, conform click.ro.

Anamaria Prodan s-a implicat în scandalul momentului

Nici Anamaria Prodan nu ar fi stat departe de acest scandal. Vedeta l-ar fi sunat, la rândul ei, pe Kamara, dar nu pentru ameninţări. Ar fi vrut să-l tragă de limbă în ceea ce privește trecutul Corinei. „Ana l-a sunat pe Kamara să-l întrebe ce e cu fata asta, cine a fost și dacă mai are detalii extra despre ea. Voia să afle tot. Vă dați seama, ea nu se lasă până când Reghe nu o să realizeze ce se întâmplă și ce greșeală a făcut.”, mai anunţă sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și