Închide meniul

Anamaria Prodan face pace cu Gigi Becali. „Am lăsat garda jos şi mi-a predat o lecţie!”. Mesajul pe care i l-a transmis patronului de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2021, 14:28

Anamaria Prodan face pace cu Gigi Becali. „Am lăsat garda jos şi mi-a predat o lecţie!. Mesajul pe care i l-a transmis patronului de la FCSB

Anamaria Prodan îl înfruntă pe Gigi Becali

Anamaria Prodan şi Gigi Becali / Colaj Instagram/Hepta

Scandalul a pornit în momentul în care Anamaria Prodan a fost scoasă de la negocierile pentru transferul lui Dennis Man la Parma. Internaţionalul român a rupt unilateral contractul cu ea şi a fost reprezentat de Giovanni şi Victor Becali. FCSB l-a vândut pe Man cu o sumă record pentru Liga 1, 12 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj pentru Gigi Becali: „Este o lecţie de viaţă”

Mi-am dat seama că Gigi Becali nu are prieteni. Nu știu dacă e bine sau e rău. Au fost persoane care au stat la masa mea și apoi mi-au făcut rău. Am început să-l înțeleg. El tratează totul ca pe business. Eu, ca femeie, mai am răbufniri.

M-a întărit și mai tare disputa cu Gigi Becali. Am zis să las garda jos cu Gigi Becali. Eu l-am susținut. Pentru mine a fost un șoc. Este o lecție de viață. Îi mulțumesc că mi-a predat-o. A fost învățătorul meu„, a declarat Anamaria Prodan la realitateasportiva.net.

Anamaria nu l-a iertat şi pe Dennis Man. Se judecă, la Tribunalul Ilfov, pentru a-şi primi comisionul. Cere despăgubiri în valoare de 350.000 de euro, iar primul termen al procesului a fost pe 26 octombrie.

Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii clubului FCSB, e vorba de un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă”, a declarat Gigi Becali, în luna aprilie.

Reclamă

Anamaria Prodan a avut un atac furibund la adresa lui Gigi Becali

Anamaria Prodan a avut încă o reacţie extrem de dură la adresa lui Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a anunţat că toţi jucătorii lui vor rupe contractele de impresariere cu soţia lui Reghecampf.

Să bage mâna în buzunar şi să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place. „ce i-ai zis, i-ai omorât pe toţi”. E penibil. Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui, ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.

Eu puneam pariuri cu prietenii mei că el va spune ce îi zic eu şi el asta a făcut. Dacă eu îi zic un lucru, face ca mine. Dacă în 30 de secunde îl sună Mitică Dragomir, face ca el. Dacă poimâine îl sună Ilie Dumitrescu, face ca Ilie Dumitrescu. El nu are linie. Nu are cum, săracul„, a spus Anamaria Prodan, în luna ianuarie, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și