Închide meniul
Foto

Mama milionarului român care a plătit mii de euro pe şampanie, mesaj tulburător la 6 luni de la drama familiei: „Acei oameni răi și fără suflet au reușit să îți ia această mare bucurie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 16:56

Mama milionarului român care a plătit mii de euro pe şampanie, mesaj tulburător la 6 luni de la drama familiei: „Acei oameni răi și fără suflet au reușit să îți ia această mare bucurie”

Colaj Facebook

Ileana, soţia lui Adrian Mititelu a transmis un mesaj tulburător pe reţelele de socializare, după ce FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1. Mesajul vine la peste 6 luni de la încarcerarea lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ileana, soţia lui Adrian Mititelu, mesaj tulburător pe reţelele de socializare

Adi, trebuia sa fim împreună în cea mai importantă și așteptată zi pentru tine, dar uite ca după 10 ani bunul Dumnezeu ți-a îndeplinit cea mai mare dorință a ta. Din păcate, acei oameni răi și fără suflet au reușit să îți ia această mare bucurie, crezând că așa te vor reduce la tăcere, luându-ți propria libertate, dar «Nu mor leii când vor câinii».

Ce nu știu ei este ca tu ești omul care nu renunța niciodată pentru că ai un caracter foarte puternic și ești un mare luptător. Te așteptăm acasă cât mai repede și mai puternic decât te știm cu toții! Felicitări pentru această mare bucurie pe care ai oferit-o tuturor acelor care iubesc această echipă adevărată! Te iubim enorm”, a scris Ileana, soţia lui Adrian Mititelu, pe contul său de Facebook.

Adrina Mititelu execută o pedeapsă de 3 ani de închisoare, din cauza transferului lui Mihai Costea la FCSB. El a fost condamndat anul trecut, dar Adrian Mititelu jr. speră că tatăl său va fi eliberat în această vară.

Dacă totul decurge bine, ar putea fi eliberat în iunie. A făcut contestație în baza unei legi promulgate de domnul Iohannis. Poate ieși pentru că nu există prejudiciu în cazul lui. Dacă lucrurile merg ca până acum, mai are 11 luni de executat. El este foarte implicat la echipă, vorbește mereu cu jucătorii, cu cei din staff și cu cei din conducere”, a declarat Adrian Mititelu jr., potrivit prosport.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr. a dat tonul petrecerii în Mamaia

La începutul lunii, Adrian Mititelu Jr. a sărbătorit pe cinste la Mamaia victoria. Fiul patronului oltenilor a comandat, la un club de fiţe, cea mai scumpă şampanie.

Băutura i-a fost adusă pe imnul UEFA Champions League, chiar înainte ca FC U Craiova să obţină promovarea în Liga 1. Pe de altă parte, Mititelu Jr a uitat şi de problemele tatălui său, aflat după gratii.

Fac urmatoarele precizari:

Reclamă 4 / 0/3
  • In localul respectiv si nu numai, ci in majoritatea localurilor din Mamaia, orice bautura se aduce cu acele artificii mici, de la vin, vodka pana la sampanie.
  • Nu a cerut nimeni sa se aduca bautura pe imnul Champions League, daca v-ati interesa, mari jurnalisti ai vremii ce sunteti, asta este melodia specifica localului pentru aducerea bauturii la masa.

Datorita vremurilor restrictionate pe care le traim de un an si jumatate, vremuri ce pe toti ne-au afectat, macar satisfactia sarbatoririi Pastelui si 1 Maiului in aceeasi zi sa putem sa o avem! Invidia este la un nivel fara margini in aceasta tara!„, a transmis Adrian Mititelu Jr.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și