Închide meniul

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit după ce a fost criticat pentru modul în care a petrecut în pandemie. "Invidie fără margini!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2021, 13:24

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit după ce a fost criticat pentru modul în care a petrecut în pandemie. "Invidie fără margini!"

Instagram Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr a petrecut într-un club de fiţe

Imaginile au ajuns în presă, iar omul de afaceri a primit critici dure. Fiul lui Adrian Mititelu a răbufnit şi le-a răspuns contestatarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţie violentă a lui Adrian Mititelu Jr.

"Observ ca de circa 24 de ore sunt blamat, ironizat si criticat pe toate ziarele, televiziunile si retelele de socializare din Romania deoarece impreuna cu prietenii de la masa unde am stat in localul din statiunea Mamaia, am sarbatorit ca toti romanii sarbatoarea Pastelui (NU PROMOVAREA ECHIPEI IN LIGA I). 

Fac urmatoarele precizari:

SE NUMESTE MARKETING ! ESTE UN CONCEPT !

Cui ii place se duce, cui nu ii place nu se duce.

Reclamă

Tot ceea ce se incearca este discreditarea mea si implicit discreditarea echipei de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA care este la un pas de promovarea in Liga I, echipa ce a renascut din propria cenusa.

Datorita vremurilor restrictionate pe care le traim de un an si jumatate, vremuri ce pe toti ne-au afectat, macar satisfactia sarbatoririi Pastelui si 1 Maiului in aceeasi zi sa putem sa o avem!

Invidia este la un nivel fara margini in aceasta tara!", a transmis Adrian Mititelu Jr., potrivit Playsport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mititelu Jr, reacţie vehementă
  • Ce le-a transmis contestatarilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și