Închide meniul

Ilenia s-a trezit după 9 luni de comă, când a auzit vocea idolului ei. Mesajul răvăşitor al părinţilor fetei de 19 ani

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2020, 8:37 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Ilenia s-a trezit după 9 luni de comă, când a auzit vocea idolului ei. Mesajul răvăşitor al părinţilor fetei de 19 ani

Profimediaimages

Încă o minune de la Francesco Totti

  • Ilenia se afla în comă din decembrie 2019
  • Fata de 19 ani joacă fotbal pentru rivala Romei lui Totti, Lazio

Ilenia Matilli, în vârstă de 19 ani, a fost implicată într-un tragic accident de maşină, în urma căruia, Martina Oro, prietena ei care conducea, şi-a pierdut viaţa instantaneu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilenia Matilli, jucătoarea lui Lazio, trezită din comă de vocea idolului Francesco Totti

Accidentul a avut loc în decembrie 2019, iar de atunci, Ilenia a stat în comă, dar părinţii ei nu au renunţat la speranţa de a o vedea din nou trează. Au fost sfătuiţi ca imnurile Romei să se audă în camera fetei, chiar dacă, culmea, ea juca fotbal la rivala Lazio.

Reclamă

Totuşi, doar mesajul lui Totti a trezit-o: "Ilenia, nu renunţa, poţi trece peste asta. Suntem cu toţii alături de tine", au fost cuvintele rostite de "Il Capitano".

Răspunsul părinţilor a venit imediat pentru gloria capitolinilor: "Vocea ta fantastică, combinată cu pasiunea şi cu dragostea pe care Ilenia a avut-o mereu pentru Roma au ajutat la trezirea ei din comă, au dus la revenirea zâmbetului contagios, fără care nu poţi trăi şi la ochii plini de lumină şi fericire. Ilenia de-abia aşteaptă să te vadă", au spus aceştia, citaţi de Repubblica. 

Reclamă

Chiar dacă mai are nevoie de mult timp pentru a se recupera, cu siguranţă că atunci când vremea va veni, întâlnirea cu idolul Totti va fi una de neuitat. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho refuză naţionala Braziliei şi rămâne la Roma
Fotbal • 4 ian., 15:37
Jose Mourinho refuză naţionala Braziliei şi rămâne la Roma: „I-am spus avocatului meu că nu vorbesc cu nimeni”
Superba soţie a unui milionar celebru a spus totul despre momentul în care a fost înşelată
Diverse • 7 dec., 16:46
FOTO
„M-a umilit ca femeie și ca mamă”! Superba soţie a unui milionar celebru a spus totul despre momentul în care a fost înşelată
Jose Mourinho ştie cum poate face performanţă la Roma
Serie A • 27 nov., 13:13
Jose Mourinho ştie cum poate face performanţă la Roma: „Sunt un bandit al fotbalului”
Cum a ratat Dennis Man transferul vieţii la Roma
AntenaPLAY • 26 sept., 13:56
Cum a ratat Dennis Man transferul vieţii la Roma. Jose Mourinho l-a dorit pe jucătorul Parmei
Europa League | LASK - Liverpool 1-3, Sheriff Tiraspol - AS Roma 1-2. Rezultatele zilei
Europa League • 22 sept., 0:05
Europa League | LASK – Liverpool 1-3, Sheriff Tiraspol – AS Roma 1-2. Rezultatele zilei