Închide meniul
Foto

Ilie Dumitrescu a făcut o nouă cucerire. Cum arată iubita fostului atacant al Generaţiei de Aur

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iunie 2021, 11:19

Reclamă
Ilie Dumitrescu a făcut o nouă cucerire. Cum arată iubita fostului atacant al Generaţiei de Aur

Spy News

Ilie Dumitrescu a făcut o nouă cucerire

Jurnaliştii de la spynews.ro l-au filmat pe Ilie lângă o brunetă care atrăgea toate privirile. Cei doi au încercat să nu îşi facă publică relaţia, iar tânăra a făcut singură cumpărăturile. Fostul mare jucător a ajutat-o la maşina de lux pe care o conduce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a făcut o nouă cucerire. Cu cine a fost văzut în trafic

Prietena lui Ilie Dumitrescu s-a ferit şi, pentru a nu fi recunoscută, a purtat în permanenţă masca de protecţie. Nu a dat-o jos nici măcar după ce a intrat în curtea vilei celui care a câştigat patru titluri în tricoul Stelei.

După ce s-a retras din activitate, Ilie Dumitrescu a investit averea uriaşă pe care o are în afaceri. Şi-a băgat banii într-un restaurant pe Centrul Vechi, dar şi în proiecte imobiliare.

Ilie Dumitrescu are patru copii

Ilie Dumitrescu a făcut o nouă cucerire după ce a fost căsătorit de două ori. Din prima căsnicie, cu Nela, are doi copii: Dani şi Sică. După divorţ şi-a refăcut viaţa şi s-a însurat cu Letiţia, cea cu care îi are pe Toto şi Mayra. Mariajul s-a încheiat după 14 ani. Fostul fotbalist a fost ultima dată într-o relaţie cu Teodora Vochin.

Acum nu am o relație. Am fost focusată pe apartament, pe locul de muncă, nici n-am găsit persoana potrivită până acum.

Reclamă
Reclamă

Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el. Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu), a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât.

Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine”, a spus Teodora Vochin la Antena Stars.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:02

FotoGigi Becali a dezvăluit ce discuţie va avea cu jucătorii în avion: „Poate le rămâne în cap!”

10:39

FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK

9:50

Decizia radicală luată la doar câteva ore după atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului

9:31

Simona Halep – Arina Rodionova LIVE TEXT (13:00), în primul tur de la Hong Kong. Simo revine în circuit după 5 luni

9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și