Închide meniul
Foto

Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că ar fi în divorţ! I-a jignit pe cei ce au transmis informaţia şi a anunţat o decizie!

Publicat: 20 iulie 2024, 14:17

Reclamă
Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că ar fi în divorţ! I-a jignit pe cei ce au transmis informaţia şi a anunţat o decizie!

Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că ar fi în divorţ!

Ilie și Ioana Năstase / Instagram

Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că ar fi în divorţ! Fostul mare tenismen român a negat vehement informaţia. Totodată, a anunţat că îi va acţiona în instanţă pe cei care au transmis această informaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase a precizat că el şi soţia sa, Ioana, sunt foarte bine. Ilie Năstase a împlinit vineri 78 de ani.

Ilie Năstase a răbufnit după ce s-a scris că ar fi în divorţ! I-a jignit pe cei ce au transmis informaţia şi a anunţat o decizie!

Sunt cu soția, cu copiii la mare. Este și băiatul Ioanei cu soția. Este o petrecere restrânsă, doar noi, în familie. Mâncăm și ne bucurăm de fiecare moment. E foarte bine, toată lumea este mulțumită. Ce atâta nebunie? Cel mai frumos cadou pentru mine este să fiu sănătos, nu-mi trebuie altceva. Sunt foarte bine cu Ioana, nici vorbă de divorț. De ce nu se scrie adevărul? De ce minciuni? Niște idioți, o să-i dau în judecată pe toți, nu se mai poate”, a declarat Ilie Năstase pentru spynews.ro.

Ilie Năstase dezvăluia în trecut că încearcă să aibă un copil şi cu cea de-a cincea lui soţie, Ioana. Fostul lider ATP și Ioana Năstase sunt căsătoriți din 2019, iar relația lor a trecut prin multe momente tumultoase. Cea de-a cincea soţie a lui Ilie a anunţat de mai multe ori că va divorţa, dar de fiecare dată a fost convinsă să renunţe la idee.

(Care este cea mai frumoasă femeie pe care ai văzut-o vreodată?) Hai să îţi spun ceva, toate femeile sunt frumoase, dar cea mai, cea mai frumoasă este ultima. Vorbesc serios! Nu ai cum să-ți explic ție sau altcuiva frumusețea unei femei la 20 și ceva de ani. Dar acum, ultima e ultima, cu aia ești…

Reclamă
Reclamă 4

Ea vrea o fetiţă neapărat. Că a avut băiat şi vrea o fetiţă”

Acum noi încercăm să avem şi un copil. (Tu cu Ioana?) Da… și e persoana care e cu mine acum. Deci când eram cu Dominique, era Dominique, când eram cu… Așa e. Și nu trebuie să se supere nimeni, nici prima, nici a doua, nici…

Că ultima, cu cine trăiești astăzi, cu cine te duci la restaurant, cu cine pleci în vacanță, cu cine dormi în pat, cu cine împarți ziua, și săptămâna, şi anul, aia e. Eu așa simt și așa cred.

Ea vrea neapărat (n.r. un copil). Ea vrea o fetiţă neapărat. Că a avut băiat şi vrea o fetiţă. Dar nu ştim, vedem cum evoluează şi dacă găsim… să vedem cum putem face să avem o fetiţă. Ea a foarte mândră de băiatul ei”, a declarat Ilie Năstase în podcastul lui Mihai Morar.

Reclamă

Ilie Năstase are deja cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Grazia, Nathalie, şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

 

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54 21 iul.

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50 21 iul.

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37 21 iul.

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22 21 iul.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și