Închide meniul
Foto

Ilie Năstase a rupt tăcerea despre „fuga” de acasă soției: „Cum să îi dau eu 350.000 de euro în poșetă?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2022, 15:35

Ilie Năstase a rupt tăcerea despre „fuga” de acasă soției: „Cum să îi dau eu 350.000 de euro în poșetă?”

Secretul frumuseţii Ioanei Năstase

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / Sursa: AS.ro

Ilie Năstase a rupt tăcerea după ce s-a zvonit că are noi probleme în căsnicie. A vorbit despre „fuga” de acasă a soției, cu care nu s-ar fi mai văzut de mai mult de o săptămână. Ioana Năstase anunțase deja că fostul mare jucător de tenis este cel care e de negăsit. „Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat”, a reacționat cea de-a cincea soție a lui „Nasty”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, în presă ar fi apărut informații că Ioana Năstase, în cazul unui divorț, ar avea de câștigat două milioane de euro. „Am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu”, a răbufnit femeia în vârstă de 46 de ani, care a amenințat cu judecata.

Ilie Năstase a rupt tăcerea despre „fuga” de acasă soției Ioana Năstase

Primul lider ATP din istorie a ținut să îi transmită Ioanei că nu a făcut nicio declarație care să o defăimeze. „Cineva vrea să îmi facă rău”, a fost mesajul acestuia.

Nu este declarația mea, eu nu am sunat niciun ziarist, nu am sunat pe nimeni, din contră, eu eram la tratament. M-am uitat și pe Facebook și am văzut. Cum să o denigrez pe soția mea? Cum să îi dau eu 350 de mii de euro în poșetă? Dacă o ataca cineva și i se întâmpla ceva?

Este urat, este o știre falsă, dată de cineva care vrea să îmi facă rău. Că i-am luat mamei sale casă la Hârșova, că le-am luat la copii apartamente în București , nu este adevărat„, a declarat Ilie Năstase pentru antenastars.ro.

Reclamă

Ioana Năstase, apariţie de 350.000 de euro. Ce a spus despre scandalul cu Ilie Năstase

La o zi după ce s-a aflat despre relaţia tensionată pe care o are cu soţul ei, Ioana Năstase a fost surprinsă într-un mall din Bucureşti. A avut o ţinută spectaculosă, care a costat o avere. Şi-a făcut apariţia într-un bolid de 240.000 de euro, primit cadou de la fostul jucător de tenis.

Şi bijuteriile purtate de Ioana au costat sume uriaşe. A purtat un ceas Rolex de 70.500 de euro şi un inel cu diamante de 7.000 de euro. Şi accesoriile au fost pe măsură: geantă Hermes de 29.500 de euro şi cizme de 29.600 de euro. În total, apariţia soţiei lui „Nasty” s-a ridicat la 350.000 de euro, anunţă cancan.ro.

Ioana Năstase a venit şi cu lămuriri în privinţa soţului ei. A dezvăluit că Ilie este cel care nu mai revine acasă.

Reclamă 4 / 0/3

În primul rând, țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea au fost filmate.

Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.

„Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat”

În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie obișnuia să plece de acasă o perioadă de câteva zile, fără ca acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința.

Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându-mă spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim.

Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate, lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente, dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu„, a scris Ioana Năstase pe reţelele sociale, potrivit click.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și