Închide meniul
Foto

Ioana Năstase, apariţie de 350.000 de euro după ce ar fi fost dată „dispărută” de Ilie Năstase: „Sunt şocată de acuzaţiile grave aduse de soţul meu!”

De Antena Sport
Publicat: 12 noiembrie 2022, 14:49

Ioana Năstase (46 de ani) a avut o apariţie de 350.000 de euro în scandalul momentului. Cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase (76 de ani) ar fi fost dată „dispărută” de fostul mare jucător de tenis. Au apărut astfel noi zvonuri că există risc iminent de divorţ.

Reclamă
Ioana Năstase, apariţie spectaculoasă

Ioana Năstase, apariţie de 350.000 de euro după ce ar fi fost dată "dispărută" de Ilie Năstase

Ioana Năstase a răspuns acuzaţilor care i-ar fi fost aduse de Ilie Năstase / Instagram

Ultimele probleme din căsnicia lor ar fi apărut după ce fostul lider ATP a fost invitat la un eveniment la Cluj. „Nasty” nu şi-a luat soţia cu el. S-a ajuns astfel la tensiuni şi s-a vorbit despre faptul că Ilie ar pierde 2 milioane de euro în cazul în care ar divorţa de Ioana.

Reclamă

Ioana Năstase, apariţie de 350.000 de euro. Ce spune despre scandalul cu Ilie Năstase

La o zi după ce s-a aflat despre relaţia tensionată pe care o are cu soţul ei, Ioana Năstase a fost surprinsă într-un mall din Bucureşti. A avut o ţinută spectaculosă, care a costat o avere. Şi-a făcut apariţia într-un bolid de 240.000 de euro, primit cadou de la fostul jucător de tenis.

Reclamă

Şi bijuteriile purtate de Ioana au costat sume uriaşe. A purtat un ceas Rolex de 70.500 de euro şi un inel cu diamante de 7.000 de euro. Şi accesoriile au fost pe măsură: geantă Hermes de 29.500 de euro şi cizme de 29.600 de euro. În total, apariţia soţiei lui „Nasty” s-a ridicat la 350.000 de euro, anunţă cancan.ro.

Ioana Năstase a venit şi cu lămuriri în privinţa soţului ei. A dezvăluit că Ilie este cel care nu mai revine acasă.

În primul rând, țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea au fost filmate.

Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.

„Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat”

În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie obișnuia să plece de acasă o perioadă de câteva zile, fără ca acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința.

Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându-mă spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim.

Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate, lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente, dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu„, a scris Ioana Năstase pe reţelele sociale, potrivit click.ro.

Ioana Năstase, dezvăluiri tulburătoare despre Ilie Năstase

În vară, Ioana Năstase a făcut dezvăluiri tulburătoare despre Ilie Năstase şi a dezvăluit de ce şi-a retras cererea de divorţ. Deşi au apărut mai multe scandaluri în jurul căsniciei sale cu Ilie Năstase, soția lui „Nasty” a hotărât să ia decizia din cauza stării de sănătate a fostului lider ATP.

Ioana şi Ilie Năstase s-au certat în public după ce un bărbat necunoscut a venit la „Nasty” și s-a dat dreptul fiul său. Problemele cu individul respectiv au venit la scurt timp după ce Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, a avut un schimb acid de replici cu Ioana, pe motivul relației pe care tânăra o are cu tatăl său.

Chiar dacă lumea începuse să îşi pună semne de întrebare, superba femeie de 46 de ani a transmis că nu se pune problema unui divorț. Această decizie a venit după ce „Nasty” şi-a anunţat soţia că are probleme de sănătate.

Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge!

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat atunci Ioana Năstase.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea