Închide meniul
Foto

Ilie Năstase, bulversat total de ultima decizie a Ioanei Năstase. Al cincilea divorț, iminent pentru „Nasty”! Ce s-a întâmplat

Publicat: 9 aprilie 2022, 16:40

Ilie Năstase şi Ioana Năstase

Ilie Năstase, aproape de al 5-lea divorț. Ioana Năstase l-a bulversat

Colaj Hepta / Facebook Ioana Năstase

  • Ilie Năstase, aproape să divorțeze pentru a cincea oară
  • Ioana Năstase l-a pus pe gânduri pe „Nasty”

Ilie Năstase nu are succes în dragoste. Fostul mare jucător de tenis este pe punctul de a divorța din nou. Starul în vârstă de 75 de ani are din nou mari probleme în căsnicie, iar Ioana Năstase nu pare a mai putea fi înduplecată. Femeia care este cu 30 de ani mai tânără a depus actele în instanță și este în fața ultimei înfățișări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Năstase a dat de înțeles inițial că s-a împăcat cu soțul ei, dar lucrurile s-au precipitat în ultimele zile. Chiar dacă le-ar fi spus apropiaților că își va retrage actele, nu a făcut-o până acum, iar termenul la Judecătoria Constanța este pe 15 aprilie.

Ilie Năstase și Ioana Năstase, aproape de a divorța

„Nasty” a avut o reacție surprinzătoare când a fost întrebat dacă se va duce la Tribunal alături de cea cu care s-a căsătorit în vara anului 2020. Ilie a părut bulversat și a declarat că nu știe nimic despre planurile Ioanei.

Reclamă

Pe 15 aprilie avem un termen? Nici nu știam! A fost amânată cauza? Habar nu am, serios. Să mă întrebați pe 15 aprilie ce se întâmplă, nu știu acum nimic”, a spus Ilie Năstase pentru fanatik.ro.

Pe 18 martie, la precedenta ședință, Ioana Năstase voia să mai dea o șansă căsniciei. Trebuia să depună, în original, cererea de renunțare la judecată. Nu a făcut-o până acum și nici nu pare dispusă să o mai facă.

Reclamă

Mă mai gândesc (dacă depune cererea de renunțare la judecată, n. red.) până la termen. Mai vedem dacă renunț la cererea de divorț”, a spus Ioana pentru sursa citată anterior.

Fostul mare jucător de tenis este la al cincilea mariaj. „Nasty” de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Ilie Năstase ar putea rămâne cu toți banii după divorț

Ioana Năstase nu și-ar dori niciun ban de la cel cu care este căsătorită de aproape doi ani. Nici măcar nu își dorește să rămână cu numele fostului star de la fileu și se va numi din nou Ioana Simion.

Reclamă 4 / 0/3

Nimeni din familia Ioanei nu mai dă vreo șansă acestui mariaj. Nici măcar Ioana însăși, care în vară și-a trecut peste principii și a decis să se întoarcă la Ilie, deși la începutul anului sunase la Poliție fiindcă fusese bătută și înjurată, după sărbătoarea de Sf. Ion. Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc

Nu există decât două necunoscute. Când se va produce divorțul și unde. Ioana Năstase încearcă să-și convingă soțul să apeleze la seviciile unui notar, pentru a încheia cât mai repede totul.

Nu există partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din această căsătorie cam cum a venit. Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului ei soț, revenind la cel de fată!„, au spus surse din anturajul Ioanei, în luna noiembrie, pentru playtech.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep