Închide meniul
Foto

Ilie Năstase divorțează pentru a cincea oară! Cu ce se alege Ioana Năstase după ce se desparte de milionarul român. Detalii uluitoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2021, 21:00

Ilie Năstase divorțează pentru a cincea oară! Cu ce se alege Ioana Năstase după ce se desparte de milionarul român. Detalii uluitoare

Soţia lui Ilie Năstase a fost asaltată cu mesaje de felicitare

Ilie Năstase şi Ioana Simion / Facebook

Spiritele au rămas încinse, iar Ioana Năstase este decisă să își ducă planul la bun sfârșit de această dată. Acum, cea care este cu 30 de ani mai tânără decât Ilie încearcă să divorțeze prin procedură notarială. Speră să primească acordul soțului și totul să se termine până la finalul anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Năstase vrea să divorțeze cât mai repede de Ilie Năstase

Ioana Năstase nu vrea niciun ban de la cel care, în luna iulie, a împlinit 75 de ani. Nici măcar nu își dorește să rămână cu numele fostului star de la fileu și se va numi din nou Ioana Simion.

Nimeni din familia Ioanei nu mai dă vreo șansă acestui mariaj. Nici măcar Ioana însăși, care în vară și-a trecut peste principii și a decis să se întoarcă la Ilie, deși la începutul anului sunase la Poliție fiindcă fusese bătută și înjurată, după sărbătoarea de Sf. Ion. Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc

Nu există decât două necunoscute. Când se va produce divorțul și unde. Ioana Năstase încearcă să-și convingă soțul să apeleze la seviciile unui notar, pentru a încheia cât mai repede totul.

Nu există partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din această căsătorie cam cum a venit. Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului ei soț, revenind la cel de fată!„, au spus surse din anturajul Ioanei pentru playtech.ro.

Reclamă

Fostul mare jucător de tenis este la al cincilea mariaj. „Nasty” de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Ioana Năstase: „A fost nevoie de multă stăpânire de sine”

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Ma consider o femeie puternica și mândra de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune ca aceasta experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere,chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!

Reclamă 4 / 0/3

In toată aceasta perioada, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat sa lupt,c rezând si sperând ca se va schimba ceva in bine.

Va rog, sa ma înțelegeți ca in acesta perioada voi avea nevoie de liniște si putina intimitate!!! Va mulțumesc frumos,pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!„, a postat, luna trecută, Ioana Năstase pe contul ei de Facebook.

Recomandări
  • Ilie Năstase, pe punctu de a deveni din nou singur
  • Ioana Năstase vrea cu orice preț să divorțeze

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și