Închide meniul
Foto

Ce i-a făcut Ilie Năstase celei de-a cincea soţii. Ioana Năstase, tot mai aproape de divorţ: „Nu ştiu dacă pot să îi zic mariaj!”

De Antena Sport
Publicat: 14 martie 2023, 19:13

Au apărut detalii despre ce i-a făcut Ilie Năstase (76 de ani) celei de-a cincea soţii. Fostul mare jucător de tenis este într-o relaţie tensionată cu Ioana Năstase, femeia care este cu 30 de ani mai tânără decât ea şi cu care s-a căsătorit în 2019.

Reclamă
Ce i-a făcut Ilie Năstase celei de-a cincea soţii. Ioana Năstase, tot mai aproape de divorţ

Ce i-a făcut Ilie Năstase celei de-a cincea soţii. Ioana Năstase, tot mai aproape de divorţ

Ioana Năstase anunţ despre Ilie Năstase / Facebook

Ioana Năstase a depus actele de divorţ la numai un an după cununia religioasă, dar a decis să le retragă. A repetat apoi demersul, fără a-l duce la final. Şi-a retras acţiunea, fiind convinsă de „Nasty”. „Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge! Aşa m-a făcut să-mi retrag cererea„, recunoştea Ioana.

Reclamă

Ce i-a făcut Ilie Năstase celei de-a cincea soţii

Cei doi încă nu s-au împăcat. Nu mai locuiesc împreună, iar Ioana Năstase tocmai a alimentat zvonurile că va divorţa de fostul lider ATP. Totul după ce a dezvăluit ce i-a făcut soţul ei. Acesta a ignorat-o chiar şi pe 8 martie. A decis să nu îi ofere nici măcar un buchet de flori. „Eu văd altfel o căsnicie„, a ţinut să anunţe Ioana.

Reclamă

Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic. Ne-am întâlnit la acea cafenea în Băneasa pentru că eu acolo îmi servesc cafeluța și de multe ori, acolo, îmi pun oridine în gânduri.

Nu l-am lăsat în urmă atunci pe Ilie. El s-a dat jos mai greu din mașină și a venit după mine. Trebuia să mă întâlnesc cu cineva care se ocupă de căluțul meu dacă pot să îi zic așa. A stat și Ilie atunci cu mine, a băut și el un ceai și cam atâta tot.

Ilie nu mi-a făcut nimic (n.r. cadou) de 8 martie. Nu mi-a dat niciun buchet de flori. Însă, nu mă mai surprinde nimic de la el. Nu știu dacă pot să îi zic mariaj ce se întâmplă între mine și Ilie. Eu văd altfel o căsnicie. O căsnicie este bazată pe respect reciproc între doi parteneri. Mai multe nu vreau să vă zic. Pentru că nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă între mine și Ilie la momentul actual„, a spus Ioana Năstase pentru click.ro.

Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia (1972-1982), Alexandra King (1984-2002), Amalia Teodoesescu (2004-2010), Brigitte Sfăt (2013-2018). Cel mai dur s-a încheiat cel de-al treilea mariaj al său, după o aventură cu o tânără de doar 19 ani.

Ilie Năstase şi Ioana, scandal uriaş din cauza unui bărbat care se dă drept fiul lui „Nasty”

Ioana Năstase l-a avertizat pe Ilie că e dispusă să dispară din viaţa lui, după ce un bărbat necunoscut ar fi susţinut că este fiul fostului campion din tenis.

A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte.

Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a „tunat” Ioana Năstase.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea