Închide meniul
Foto

Ce i-a făcut Ilie Năstase celei de-a cincea soţii. Ioana Năstase, tot mai aproape de divorţ: „Nu ştiu dacă pot să îi zic mariaj!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 martie 2023, 19:13

Ce i-a făcut Ilie Năstase celei de-a cincea soţii. Ioana Năstase, tot mai aproape de divorţ: „Nu ştiu dacă pot să îi zic mariaj!”

Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP

Facebook

Au apărut detalii despre ce i-a făcut Ilie Năstase (76 de ani) celei de-a cincea soţii. Fostul mare jucător de tenis este într-o relaţie tensionată cu Ioana Năstase, femeia care este cu 30 de ani mai tânără decât ea şi cu care s-a căsătorit în 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Năstase a depus actele de divorţ la numai un an după cununia religioasă, dar a decis să le retragă. A repetat apoi demersul, fără a-l duce la final. Şi-a retras acţiunea, fiind convinsă de „Nasty”. „Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge! Aşa m-a făcut să-mi retrag cererea„, recunoştea Ioana.

Ce i-a făcut Ilie Năstase celei de-a cincea soţii

Cei doi încă nu s-au împăcat. Nu mai locuiesc împreună, iar Ioana Năstase tocmai a alimentat zvonurile că va divorţa de fostul lider ATP. Totul după ce a dezvăluit ce i-a făcut soţul ei. Acesta a ignorat-o chiar şi pe 8 martie. A decis să nu îi ofere nici măcar un buchet de flori. „Eu văd altfel o căsnicie„, a ţinut să anunţe Ioana.

Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic. Ne-am întâlnit la acea cafenea în Băneasa pentru că eu acolo îmi servesc cafeluța și de multe ori, acolo, îmi pun oridine în gânduri.

Nu l-am lăsat în urmă atunci pe Ilie. El s-a dat jos mai greu din mașină și a venit după mine. Trebuia să mă întâlnesc cu cineva care se ocupă de căluțul meu dacă pot să îi zic așa. A stat și Ilie atunci cu mine, a băut și el un ceai și cam atâta tot.

Reclamă

Ilie nu mi-a făcut nimic (n.r. cadou) de 8 martie. Nu mi-a dat niciun buchet de flori. Însă, nu mă mai surprinde nimic de la el. Nu știu dacă pot să îi zic mariaj ce se întâmplă între mine și Ilie. Eu văd altfel o căsnicie. O căsnicie este bazată pe respect reciproc între doi parteneri. Mai multe nu vreau să vă zic. Pentru că nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă între mine și Ilie la momentul actual„, a spus Ioana Năstase pentru click.ro.

Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia (1972-1982), Alexandra King (1984-2002), Amalia Teodoesescu (2004-2010), Brigitte Sfăt (2013-2018). Cel mai dur s-a încheiat cel de-al treilea mariaj al său, după o aventură cu o tânără de doar 19 ani.

Ilie Năstase şi Ioana, scandal uriaş din cauza unui bărbat care se dă drept fiul lui „Nasty”

Ioana Năstase l-a avertizat pe Ilie că e dispusă să dispară din viaţa lui, după ce un bărbat necunoscut ar fi susţinut că este fiul fostului campion din tenis.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte.

Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a „tunat” Ioana Năstase.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și