Închide meniul
Foto

Ilie Năstase, o nouă criză de gelozie. Ce i-a făcut soţiei în timp ce aceasta se distra pe „insula milionarilor”. Reacţia Ioanei Năstase

Publicat: 12 august 2021, 16:32

Ioana i-a pregătit o surpriză de cinci stele lui Ilie Năstase

Ioana i-a pregătit o surpriză de cinci stele lui Ilie Năstase

Ilie Năstase şi Ioana Simion / Facebook

  • Ioana Năstase a plecat fără Ilie Năstase în Mykonos
  • Ce a făcut fostul jucător de tenis

Fostul jucător de tenis i-a cerut Ioanei Năstase să nu plece în Mykonos, dar femeia care este cu aproape 30 de ani mai tânără nu a ţinut cont de sfaturile primite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, o nouă criză de gelozie. Ce a păţit Ioana Năstase în Mykonos

A fost gelos„, a recunoscut Ioana. Aceasta a dezvăluit că Ilie Năstase a sunat-o încontinuu. A apelat-o şi video, pentru a se convinge că Ioana îşi petrece timpul numai alături de prietenele ei.

Nu am avut liniște deloc pentru că Ilie nu a fost de acord să merg singură în această vacanță. Înainte să plec, m-a rugat să renunț, să nu plec fără el. A fost gelos, ca orice bărbat, și nu am scăpat nici când am ajuns, pentru că am fost conectați în permanență. Fie că mă aflam la plajă, la restaurant sau la shopping, soțul meu m-a sunat pe cameră să mă vadă. S-a bucurat și el să vadă peisajele superbe, chiar și virtual. Nu a avut de ce să își facă griji, pentru că e vorba de încredere, iar eu sunt un om fair-play.

Reclamă

Am avut timp pentru toate, inclusiv pentru shopping. Am o slăbiciune pentru haine, așa că nu m-am putut abține când am văzut pantofi sau rochii. Am cumpărat trei plase cu încălțăminte și nouă plase cu hăinuțe. Erau prea frumoase, nu am putut să mă abțin. Nici nu știu pe unde o să le mai bag, pentru că în geamantan nu mai au loc. Când o să mă vadă Ilie o să-și pună mâinile în cap (râde). Cred că hainele au fost mai scumpe decât vacanță. Casa mamei și apartamentele mele sunt pline de hainele mele. Pe unele nici nu am apucat să le port„, a declarat Ioana Năstase pentru click.ro.

Iona Năstase a cheltuit o sumă uriaşă la un restaurant de pe „insula milionarilor”

Cea de-a 5-a soţie a lui Ilie Năstase a recunocut că a plătit o „avere” la un restaurant din Mykonos. A lăsat nu mai puţin de 1700 de euro.

Reclamă

Ne am luat o vila cu piscina, ceva mai retras, frumos. Eu, la Constanța, sunt sătulă de gălăgie, de malul marii, sunt sătulă de gălăgie, de plajă, așa că am vrut altceva. Am vrut doar relaxare și am făcut baie doar în piscină, nu am stat la mare. Am stat la relax, seara shopping, apoi la restaurante. Știm ce prețuri sunt aici, destul de piperate. O masă pentru trei persoane a costat 1700 de euro cu tot cu tips„, a dezvăluit soţia lui Ilie Năstase.

Ioana Năstase şi-a retras cererea de divorţ

Ioana şi Ilie au fost la un pas de a se despărţi după scandalul din acest an. În cele din urmă, Ioana Năstase a descis să renunţe la iniţiativa ei. A luat această decizie susţinând că Ilie Năstase are nevoie de ajutorul ei. Hotărârea a luat-o chiar înainte de înfăţişarea de la Judecătoria din Hârşova.

Pe 8 ianuarie, aceasta a chemat Poliţia, dar refuzat să depună plângere pentru ca Năstase să nu ajungă la închisoare.

Reclamă 4 / 0/3

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia”, spunea Ioana, la momentul respectiv.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep