Închide meniul

Ilie Năstase, reacţie uluitoare pe contul Ioanei Năstase. Criză de gelozie: „Ai trecut şi tu prin patul lui, să primeşti diamante?”

Reclamă

Publicat: 16 mai 2021, 20:51

Ilie Năstase, reacţie uluitoare pe contul Ioanei Năstase. Criză de gelozie: „Ai trecut şi tu prin patul lui, să primeşti diamante?

Captură Facebook

Ilie Năstase s-a căsătorit pentru a 5-a oară

Acuzat de violenţă domestică în startul acestui an, Ilie Năstase tocmai a avut o reacţie uluitoare pe contul de Facebook al celei de-a cincea soţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, reacţie uluitoare pe contul Ioanei Năstase: „Ai trecut şi tu prin patul lui?”

Ioana tocmai a postat o imagine cu un buchet imens de trandafiri pe care l-a primit. Potrivit Fanatik, una dintre prietenele ei a apreciat poza şi a comentat că florile ar veni din partea lui Nick Rădoi, fostul iubit al brunetei. Ilie Năstase a reacţionat imediat într-un mod ieşit din comun.

De unde știi? Ai trecut și tu prin patul lui, să primești diamante și cereri în căsătorie?„, a scris fostul jucător de tenis, potrivit sursei citate. Deranjată de ceea ce s-a întâmplat, Ioana Năstase a şters comentariul.

Ilie Năstase şi-a petrecut sărbătorile alături de Ioana Năstase

Ilie Năstase (74 de ani) s-a relaxat în timpul sărbătorilor de Paşte. Ioana Năstase s-a ţinut de cuvânt şi a petrecut alături de fostul mare jucător de tenis, cu care este în plin divorţ. „Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?!”, a reacţionat cea de-a cincea soţie a fostului lider ATP.

Reclamă

Cu 30 de ani mai tânără, Ioana a dezvăluit că este într-o relaţie bună cu Ilie Năstase. În luna ianuarie l-a acuzat de violenţă domestică şi a cerut ajutorul poliţiştilor. A decis totuşi să îi mai dea o şansă celui cu care s-a căsătorit anul trecut şi l-a invitat acasă la părinţii ei.

Am avut sărbători frumoase, în familie. La casa de pe malul Dunării a mamei ne-am strâns cu toții la masă: fratele meu cu băieții, eu și Ilie, băiatul meu Teo. Mama e o bună bucătăreasă și a fost în priză, deși are 68 de ani. Ne-a făcut de toate. Pască, cozonac, drob, friptură. Eu nu am gătit nimic pentru că ea nu îmi dă voie, dar am venit cu cumpărături. Nu că n-aș ști să fac.

La prima căsătorie aveam 11 perechi de fini și 13 copii botezați, și făceam mese cu trei zile înainte. Eu mă ocupam de bunătăți, și aveam o femeie care spăla vasele pentru că nu-ți pot spune cât se strângea după fiecare masă. Am pus masa afară în curte, la aer, am mâncat, ne-am simțit bine. Cel mai bine mi-a părut să-l văd pe Ilie binedispus. S-a bucurat foarte tare de atmosferă, am fost împreună la biserică, a cântat. Eu, în ăștia trei ani, nu l-am văzut niciodată atât de apropiat de biserică„, a declarat Ioana Năstase pentru Click.

Reclamă 4 / 0/3

Bucuria lui Ilie Năstase a fost de scurtă durată. Soţia lui tocmai a anunţat când va avea loc prima înfăţişare în procesul de divorţ.

„Ilie s-a schimbat foarte mult în perioada asta. M-a sunat avocata să mă anunțe termenul la Judecătorie. Pe data de 24 iunie avem prima înfățișare. Eu nu am stat în perioada asta să mă gândesc ce voi face. Mă comport normal, nu am deschis subiectul deloc cu el. Vom vedea ce vom face”, a mai precizat soţia lui Ilie Năstase.

Recomandări
  • Ioana Năstase şi Ilie Năstase s-au căsătorit anul trecut
  • Cei doi sunt în plin proces de divorţ

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și