Închide meniul

Ilie Năstase și fiul lui Ion Țiriac au donat pentru spitale. Au oferit sume uriașe după ce au fost colindați de Selly

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2021, 12:20 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Ilie Năstase și fiul lui Ion Țiriac au donat pentru spitale. Au oferit sume uriașe după ce au fost colindați de Selly

Captură Youtube

Ilie Năstase și Ion Ion Țiriac, colindați de vedete

Fostul jucător de tenis și fiul lui Ion Țiriac au oferit bani după ce au fost colindați de vloggerul Selly, Alina Eremia și Codin Maticiuc. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Donații de 28.000 de euro pentru Spitalul Fundeni

"Mergem la o grămadă de vedete și le colindăm în scopuri caritabile, pentru inițiativa lui Codin Maticiuc: 'Spitale publice din bani privați'. Pentru cine nu ştie despre activitatea lui Codin, el modernizează spitale de stat din România care au neapărată nevoie şi urgentă nevoie de modernizare.

Lucrează acum la Spitalul Fundeni unde modernizează secţia de oncologie pediatrică și vrea să se extindă în toată ţara", a explicat Selly înainte să meargă la ușile vedetelor.

Ion Ion Țiriac și Ilie Năstase au fost printre primii care au primit cu colindul. "Ne-ați surprins, nu ne așteptam. Sunt foarte mândru de ce faci tu și ce ai făcut în ultima vreme. Chiar te felicit cu mare inimă", i-a transmis fiul lui Ion Țiriac lui Codin.

Reclamă
Reclamă

În total s-au strâns 28.000 de euro. Suma va fi folosită integral în cadrul campaniei "Spitale publice din bani privați".

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:54

Marius Şumudică are probleme de lot înainte de FCSB-Rapid. Trei giuleşteni ratează derby-ul de pe Arena Naţională

10:18

Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei

10:08

Lando Norris continuă să nege că a greşit în duelul cu Verstappen din Marele Premiu al Statelor Unite: „Este dificil pentru mine”

9:46

Roberto Mancini, out de la naţionala Arabiei Saudite. Anunţul oficial

9:43

Reacţia englezilor după gafa comisă de portarul lui Rangers la golul anulat al FCSB-ului! Cum l-a numit BBC pe Butland

9:31

Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen

1 Pep Guardiola, uluit de golul de pe altă planetă al lui Erling Haaland: „Nu e normal pentru o fiinţă umană” 2 Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român 3 Rangers – FCSB 4-0! Campioana României, umilită pe Ibrox. Prima înfrângere a roş-albaştrilor în Europa League 4 Ce a scris presa din Spania după ce Barcelona a învins-o pe Bayern cu 4-1. Raphinha a făcut spectacol 5 Controversă uriașă în Rangers – FCSB! Golul lui Miculescu, anulat în mod uluitor! Ce s-a întâmplat după gafa lui Butland 6 Rapidiştii iau cu asalt Arena Naţională. Biletele pentru derby-ul FCSB-Rapid s-au vândut în timp record
Citește și