Închide meniul
Foto

Imagine incredibilă cu femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă. Cum a ajuns să îşi plimbe câinele pe străzi: „Copilul meu!”

Reclamă

Publicat: 29 iulie 2022, 21:35

Imagine incredibilă cu femeia de 73 de ani care arată ca o adolescentă. Cum a ajuns să îşi plimbe câinele pe străzi: „Copilul meu!”

Vera Wang are 73 de ani

Instagram Vera Wang

Imagine incredibilă cu femeia de 73 de ani, care arată ca o adolescentă. Vera Wang a oferit o imagine memorabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang şi-a uimit fanii de pe reţelele de socializare. Diva de 73 de ani şi-a scos la plimbare câinele de compania.

Vera Wang şi-a scos câinele la plimbare într-un cărucior de copil. Femeia nu s-a sfiit să îşi arate afecţiunea pentru câinele său pe care l-a numit „copilul meu„.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Vera Wang (@verawang)

Vera Wang a anunțat care e combinația care o face să arate ca o adolescentă la 73 de ani!

Vera Wang a ajuns la 73 de ani și încă arată ca o adolescentă. Vestita creatoare de modă ne-a dezvăluit cum se menține în forma de invidiat, iar combinația propusă de ea este una greu de urmărit de toată lumea.

Reclamă

”Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință.

Beau vodca mea și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt un mare fan McDonald’s. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a spus Vera Wang, citată de forbes.com.

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Vera Wang: ”A fost ceva sălbatic”

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și