Închide meniul
Foto

Imagine rară cu Alexandru, nepotul de 16 ani al lui Ion Ţiriac. Ce a putut spune magnatul despre el

Reclamă

Publicat: 9 martie 2024, 9:15

Imagine rară cu Alexandru, nepotul de 16 ani al lui Ion Ţiriac. Ce a putut spune magnatul despre el

Imagine rară cu Alexandru, nepotul de 16 ani al lui Ion Ţiriac

Colaj Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac

O imagine rară cu Alexandru, nepotul de 16 ani al lui Ion Ţiriac, a fost postată chiar de mama acestuia, Ileana Lazariuc, cu ocazia zilei de naştere a puştiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru o îmbrăţişează pe mama sa, cu care are o relaţie perfectă. Ileana a venit şi cu un mesaj special cu ocazie zilei în care acesta a împlinit 16 ani.

Imagine rară cu Alexandru, nepotul de 16 ani al lui Ion Ţiriac

„Îți doresc să ai puterea de a face față provocărilor cu încredere și înțelepciune. Îți doresc aventură în călătoria ta și să te oprești mereu să ajuți pe cineva pe drum.

Vezi lumina în ceilalți și tratează-i ca și cum asta e tot ce vezi. Ascultă-ți inima, sunt și voi fi mereu atât de mândră de tine! La mulți ani, cu dragoste, mama!”, a transmis Ileana Lazariuc pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc)

Reclamă

Chiar dacă Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac au divorţat, cei doi continuă să îşi crească exemplar cei doi copii, pe Alexandru şi pe Nicholas, care este cu un an mai mic decât fratele său, fiind născut în 2009, anul în care cei doi îşi oficializau căsătoria.

În 2017, cei doi au anunţat divorţul, după 15 ani de relaţie. Asta nu i-a împiedicat să păstreze o legătură strânsă, pentru a fi mereu alături de cei doi copii.

Ileana Lazariuc s-a mutat în Dubai, alături de copii

Fostul fotomodel a luat decizia radicală de a se muta definitiv din ţară. A ales să locuiască, alături de fiii ei, în Dubai. Anunţul a fost făcut de o prietenă apropiată a Ilenei Lazariuc, Lili Sandu.

Reclamă 4 / 0/3

Ileana Lazariuc are doi copii cu fiul lui Ion Ţiriac, pe Alexandru şi pe Nicholas Noah. „Ruptura” dintre părinţii copiilor s-a făcut făcut în mare secret, în 2017. Totuşi, aceştia au rămas în relaţii bune şi se vizitează des. De altfel, Alexandru Ion Ţiriac s-a afişat de mai multe ori, în startul acestui an, în luxosul oraş din Emiratele Arabe Unite.

Întrebat în trecut despre rolul de bunic, miliardarul român a avut o reacție total surprinzătoare. A amintit de faptul că, din cauza afacerilor, nu a putut sta atât cât își dorea alături de nepoții săi. Omul de afaceri i-a caracterizat printr-un singur cuvânt: „senzaţionali”. 

„(Sunteţi un bunic bun?) Cred că sînt un tată şi un bunic mediocru. Eu nu am lucrat cu program 8-16, ca să mai am timp de viaţa mea, eu muncesc şi acum 26 de ore pe zi. Dar încerc să mă împart cât pot cu ăia mici, care sunt senzaţionali”, spunea Ion Țiriac într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și