Închide meniul
Foto

Hotărâre drastică luată de singura femeie ca l-a făcut bunic pe Ion Țiriac. Viața nepoților miliardarului s-a schimbat complet

Publicat: 18 ianuarie 2024, 16:50

Reclamă
Hotărâre drastică luată de singura femeie ca l-a făcut bunic pe Ion Țiriac. Viața nepoților miliardarului s-a schimbat complet

Hotărâre drastică luată de singura femeie ca l-a facut bunic pe Ion Țiriac

Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac / Colaj Instagram/Profimediaimages

Hotărâre drastică luată de Ileana Lazariuc, singura femeie ca l-a facut bunic pe Ion Țiriac. Fosta soţie a lui Alexandru Ion Ţiriac, fiul cel mare al miliardarului român, a decis să îşi schimbe total viaţa. Totul s-a aflat la şapte ani după divorţul care a „zguduit” România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotomodel a luat decizia drastică de a se muta definitiv din ţară. A ales să locuiască, alături de fiii ei, în Dubai. Anunţul a fost făcut de o prietenă apropiată a Ilenei Lazariuc.

Hotărâre drastică luată de singura femeie ca l-a facut bunic pe Ion Țiriac

Ileana Lazariuc este în Dubai, s-a mutat acolo cu copiii„, a declarat Lili Sandu, potrivit unica.ro.

Ileana Lazariuc are doi copii cu fiul lui Ion Ţiriac, pe Alexandru şi pe Nicholas Noah. „Ruptura” dintre părinţii copiilor s-a făcut făcut în mare secret, în 2017. Totuşi, aceştia au rămas în relaţii bune şi se vizitează des. De altfel, Alexandru Ion Ţiriac s-a afişat de mai multe ori, în startul acestui an, în luxosul oraş din Emiratele Arabe Unite.

Fost fotomodel, Ileana Lazariuc este de o frumusețe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). În vârstă de 41 de ani, ea este singura femeia care i-a îndeplinit lui Ion Țiriac visul de a devenit bunic.

Reclamă

Întrebat despre rolul de bunic, miliardarul român a avut o reacție total surprinzătoare. A amintit de faptul că, din cauza afacerilor, nu a putut sta atât cât își dorea alături de nepoții săi.

(Sunteţi un bunic bun?) Cred că sînt un tată şi un bunic mediocru. Eu nu am lucrat cu program 8-16, ca să mai am timp de viaţa mea, eu muncesc şi acum 26 de ore pe zi. Dar încerc să mă împart cît pot cu ăia mici, care sînt senzaţionali„, spunea Ion Țiriac într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

Ion Alexandru Ţiriac se ocupă deja de afacerile tatălui său

Ion Ţiriac a dezvăluit cine este omul de care ascultă, în România. Este vorba de fiul său, cel care l-a convins să plătească integral cheltuielile pentru complexul de la Otopeni.Ţiriac refuză banii de la stat, cu toate că acolo va rămâne complexul uriaş, ce va conţine Sala Nadia, un bazin de înot şi terenuri de tenis. 100 de milioane de euro va costa totul.

Reclamă 4 / 0/3

„Există o ambiţie pe undeva, începând cu oamenii de sport şi cu politicienii, să fac o arenă de 10.000 de locuri şi să o fac şi acoperită. Va fi un stadion de tenis, dar va fi multifuncţional, undeva pe la 10-12.000 de locuri. Va fi un acoperit deschis pe suprafaţa terenului de tenis. Aşa cere ATP ca să fie tenis în aer liber.

Eu am fost interzis de şeful meu, ăl mare, feciorul meu, ca să primesc orice fel de ajutor de la Stat, cu toate că o treabă ca asta rămâne statului, nu mie, că nu am ce să fac cu ea. Trebuie să socotim cu totul, cu academia, cu Sala Nadia, cu pişcina lui Potec şi cu celelate săli mai mititele, de judo, ajungem la peste 100 de milioane de euro”, a spus Ţiriac.

Averea lui Ion Ţiriac este estimată, la începutul acestui an, la 2.1 miliarde de dolari de americanii de la Forbes.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și