Închide meniul
Foto

Imagine rară cu fosta soţie a lui Cristi Borcea. Apariţie răvăşitoare alături de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionarul român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2022, 16:42 / Actualizat: 11 septembrie 2022, 18:12

Imagine rară cu fosta soţie a lui Cristi Borcea. Apariţie răvăşitoare alături de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionarul român

Alina Vidican a dat o lovitură de proporţii

Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti în 2021 / Colaj Sport Pictures/Instagram

A apărut o imagine rară cu fosta soţie a lui Cristi Borcea. Alina Vidican a avut o apariţie răvăşitoare alături de milionarul care l-a înlocuit, în viaţa ei, pe fostul patron al lui Dinamo. Femeia în vârstă de 38 de ani este de o frumuseţe rară, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea de-a doua soţie a lui Borcea şi-a refăcut viaţa li s-a recăsătorit cu un brazilian. Acesta este pilot de curse şi are un succes uriaş în afaceri. Claude Senhoreti este cel care a cucerit-o pe Vidican. Aceştia sunt stabiliţi în Statele Unite şi locuiesc într-un lux e nedescris, înconjuraţi de bolizi de sute de mii de euro.

Imagine rară cu fosta soţie a lui Cristi Borcea. Alina Vidican, alături de Claude Senhoreti

Claude Senhoreti nu este foarte activ pe reţelele sociale şi postează, în general, imagini din curse sau cu maşinile pe care le conduce. Sud-americanul a decis acum să facă publică o fotografie în care îşi ţine soţia în braţe. Aceasta a primit sute de aprecieri.

Voi merge oriunde, atât timp cât este înainte și alături de tine„, a transmis Claude Senhoreti pe contul său de Instagram. Acesta a mai specificat şi că este vorba de „dragoste” şi de „jumătatea lui mai bună„.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Claude Senhoreti (@csenhoreti)

Claude, care este pilot de curse, are afaceri cu bolizi de lux, din care a câştigat sume uriașe. Este CEO şi proprietar al unei companii care şi-a făcut un nume important în Florida. De altfel, la nuntă i-a făcut cadou Alinei un Lamborghini Murcielago al cărui preț se ridică și la 450.000 de dolari.

Au și apărut informații că Senhoreti este chiar mai bogat decât fostul patron al lui Dinamo. De altfel, cei doi s-ar fi întâlnit în România. Borcea i-ar fi cerut Alinei Vidican să îl cunoască pe cel care stă în preajma copiilor săi.

Reclamă 4 / 0/3

Alina Vidican și-a făcut cel puțin cinci intervenții estetice. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a pus silicoane, și-a făcut rinoplastie, operație la buric și și-a injectat pomeții și buzele. Schimbarea majoră pe care a făcut-o a zdruncinat serios buzunarul Alinei Vidican. Pentru intervențiile estetice la care a apelat, vedeta a scos din buzunar peste 40.000 de euro, confom bzi.ro.

Cu cine a vrut să îl înşele Vidican pe Cristi Borcea

Cristian Boureanu a făcut dezvăluiri de senzaţie din perioada în care era căsătorit cu Valentina Pelinel. Într-un interviu acordat recent, Boureanu a lăsat să se înţeleagă că Alina Vidican, cea de a doua soţie a lui Cristi Borcea, i-ar fi făcut avansuri. În acelaşi timp, Cristi Borcea avea o relaţie cu Valentina Pelinel, soţia de atunci a omului de afaceri.

Cristian Boureanu a mai spus că nu a vrut să aibă o relaţie cu fosta soţie a lui Borcea, însă a admis că erau probleme în cuplu. Într-un final, Cristi Borcea avea să divorţeze de Alina Vidican şi să se căsătorească cu Valentina Pelinel care, la rândul ei, s-a despărţit de Cristian Boureanu. Între timp, şi Alina Vidican şi-a refăcut viaţa alături de milionarul brazilian Claude Senhoreti.

Se întâmplă de prin 2011, noi am divorţat în decembrie 2013. Ştiam că nu mă mai înţelegeam cu Valentina, dar nu că eram înşelat.

Când ei au început să aibă o relaţie era momentul perfect să ne despărţim. Mergeam în direcţii diferite. Eu cu Alina nu am avut nicio treabă, e o fată minunată, nu am ce să zic. Aveau şi ei problemele lor”, a spus Cristian Boureanu într-un podcast.

Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și