Închide meniul

Imagine rară cu nepoţii lui Ion Ţiriac. Cei doi băieţi seamănă cu miliardarul român: „Vă pot arăta lumea, dar voi dați sens vieții mele”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2021, 17:51

Imagine rară cu nepoţii lui Ion Ţiriac. Cei doi băieţi seamănă cu miliardarul român: „Vă pot arăta lumea, dar voi dați sens vieții mele”

Ion Ţiriac a făcut un nou gest uriaș

Hepta

Aceştia, ca şi bunicul lor, sunt pasionaţi de sport. Alexandru Țiriac şi Bicholas Noah, cei doi copii ai lui Ion Ion Ţiriac şi Ilenei Lazariuc, care au divorţat în mare secret în 2017, practică înotul şi fotbalul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagine rară cu nepoţii lui Ion Ţiriac

Alexandru Ţiriac s-a născut în 2008, la Paris, în timp ce Nicholas Noah s-a născut în 2009. Cei doi seamănă foarte mult cu celebrul lor bunic. Imaginea postată de Ion Ţiriac pe reţelele de socializare cu cei doi fii ai săi a devenit virală.

Vă pot arăta lumea, dar voi dați sens vieții mele”, a fost mesajul care a însoţit fotografia.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ion Alex (@alexandrutiriac)

„Prietenii lui spun că nu i-au văzut niciodată dinții!” Marele secret al lui Ion Țiriac a fost dezvăluit

Jurnaliștii de la New York Times au dezvăluit, într-un material amplu dedicat miliardarului român, motivul pentru care Ion Țiriac nu zâmbește niciodată.

Reclamă

Ion Țiriac are o imagine de om dur, care nu zâmbește niciodată. Jurnaliștii de la New York Times susțin că miliardarul român nu zâmbește niciodată pentru a-și păstra imaginea de om dur. Aceștia aduc aminte de un episod din perioada în care Ion Țiriac era managerul lui Boris Becker.

„Fotograful îl ruga pe Ion Tiriac să zâmbească, dar nu zâmbește, pentru că are o imagine de protejat! Prietenii lui spun că nu i-au văzut niciodată dinții!

 Dar Contele Dracula, așa cum este cunoscut în lumea tenisului domnul Țiriac, născut în Transilvania, își dorește să fie cooperant, așa că afișează o aliură ceva mai blândă. Înainte de a deveni un Svengali pentru Boris Becker, un manager de tenis multimilionar, un Donald Trump al capitalismului românesc, Ion a jucat la Wimbledon împotriva unor vedete precum Rod Laver și Stan Smith”, au scris americanii.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Mai mult, americanii aduc aminte și de dramele din copilărie care l-au marcat pe Țiriac.

„Tatăl său a murit de o boală necruțătoare, pe când Ion Țiriac avea doar 11 ani, iar mama sa lucra într-o fabrică, pentru a întreține familia. A fost un copil campion la tenis de masă și jucător olimpic de hochei pe gheață în România, apoi s-a alăturat circuitului de tenis!

Înainte de a deveni om de afaceri, era cunoscut ca un tip excentric, care conducea motociclete, alerga după fotomodele și bea șampanie. A fost un jucător de tenis viclean, chiar dacă uneori nepoliticos, care și-a motivat compatriotul și partenerul de dublu, mai talentat și mai rebel, Ilie Năstase”, au mai scris jurnaliștii.

Recomandări
  • Imagine rară cu cei doi nepoţi ai lui Ion Ţiriac
  • Ce a postat fiul omului de afaceri

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și