Închide meniul
Foto

Imagine rară cu nepotul lui Ion Ţiriac! Alexandru îl face mândru pe tatăl lui: „Cea mai mare bucurie!”

Publicat: 7 iunie 2024, 11:37 / Actualizat: 7 iunie 2024, 13:59

Reclamă
Imagine rară cu nepotul lui Ion Ţiriac! Alexandru îl face mândru pe tatăl lui: „Cea mai mare bucurie!”

Imagine rară cu nepotul lui Ion Ţiriac

Imagine rară cu nepotul lui Ion Ţiriac. Alexandru are 16 ani şi îl face mândru pe tatăl lui, Ion Alexandru Ţiriac, cel care a postat o fotografie alături de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru şi Nicholas Noah sunt cei doi copii pe care Ion Alexandru Ţiriac îi are alături de prima sa soţie, Ileana Lazariuc. Fiul lui Ion Ţiriac a divorţat de aceasta în urmă cu şapte ani (Vezi galeria foto de la finalul articolului cu fosta nora a lui Ion Ţiriac).

Imagine rară cu nepotul lui Ion Ţiriac

Ion Alexandru Ţiriac a postat o fotografie alături de fiul său cel mare, din sala de forţă. Fiul lui Ion Ţiriac s-a declarat mândru de Alexandru, pentru tot ceea ce a realizat acesta, până la vârsta de 16 ani.

„Cea mai mare recompensă pe care o poate avea orice părinte este să-și vadă copiii înflorind, dincolo de orice au realizat singuri, și să fie acolo pe parcurs„, a transmis Ion Alexandru Ţiriac, pe pagina sa oficială de Instagram.

Imagine rară cu nepotul lui Ion Ţiriac
Imagine rară cu nepotul lui Ion Ţiriac/ Instagram

Alexandru şi Nicholas Noah locuiesc alături de mama lor, Ileana Lazariuc. După separarea de Ion Alexandru Ţiriac, aceasta s-a mutat pentru o perioadă la Paris, şi ulterior s-a stabilit în Dubai, acolo unde în prezent locuieşte şi fiul cel mare al lui Ion Ţiriac.

Reclamă
Reclamă 4

În urmă cu ceva timp, Ion Ţiriac oferea declaraţii unice despre nepoţii săi. Miliardarul român a transmis că un mare regret al său este că nu a avut ocazia să petreacă mai mult timp atât alături de copii, cât şi alături de nepoţi.

„(Sunteţi un bunic bun?) Cred că sunt un tată şi un bunic mediocru. Eu nu am lucrat cu program 8-16, ca să mai am timp de viaţa mea, eu muncesc şi acum 26 de ore pe zi. Dar încerc să mă împart cât pot cu ăia mici, care sunt senzaţionali”, a declarat Ion Ţiriac, pentru gsp.ro.

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul: „Am 33 de copii, averea va fi împărţită în 33 de părţi egale”

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul. Omul de afaceri are o avere estimată de Forbes la 2.1 miliarde de dolari.

Reclamă

„Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

„Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român.

Ion Ţiriac are 3 copii: Ion Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac. Miliardarul le mărturisea jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și