Închide meniul
Foto

Imagine rară cu sora Valentinei Pelinel, care este cu 7 ani mai tânără. Cât de frumoasă este cumnata lui Cristi Borcea

Publicat: 12 decembrie 2023, 9:37

Reclamă
Imagine rară cu sora Valentinei Pelinel, care este cu 7 ani mai tânără. Cât de frumoasă este cumnata lui Cristi Borcea

Imagine rară cu sora Valentinei Pelinel, care este cu 7 ani mai tânără. Cât de frumoasă este cumnata lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel, alături de soțul Cristi Borcea / Instagram

A apărut o imagine rară cu sora Valentinei Pelinel, Lavinia, care este cu 7 ani mai tânără decât soţia lui Cristi Borcea. Fotografia a fost postată chiar de fostul fotomodel, pe contul de Instagram unde are peste 180.000 de urmăritori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel (43 de ani) s-a fotografiat alături de Lavinia în jurul bradului de Crăciun. Cele două se afişează rar împreună. Sunt puţini cei care ştiu că soţia fostului patron al lui Dinamo are o soră (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Imagine rară cu sora Valentinei Pelinel, Lavinia, care este cu 7 ani mai tânără

Surori„, a fost mesajul care a însoţit fotografia postată de Pelinel, alături de mai multe emoji care înfăţişează inimi roşii.

View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel Borcea (@valentinapelinelborcea)

Reclamă

Cumnata lui Cristi Borcea a întors toate privirile. „Ce surori frumoase„, „Două frumoase, vă pup„, au fost comentariile primite imediat de cea de-a treia soţie a lui Borcea.

Valentina Pelina şi Lavinia au o relaţie apropiată, chiar dacă nu se afişează des împreună. Mai mult, au şi un lucru surprinzător în comun. Ambele sunt mame de gemeni.

Valentina ar fi încercat, în trecut, să o aducă sub lumina reflectoarelor pe sora ei mai mică. Aceasta a refuzat şi şi-a dorit să rămână în „umbră” şi să se bucure în linişte de viaţa de familie.

Reclamă 4 / 0/3

Plăcerile nevinovate ale soţiei lui Cristi Borcea

S-au aflat care sunt plăcerile nevinovate ale soţiei lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel nu s-a ferit şi a venit cu dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în viaţa ei. Fostul model a anunţat că trage tare pentru a se menţine în formă.

Valentina Pelinel are 3 copii cu fostul patron al lui Dinamo, pe Indira, Rania şi Milan. A renunţat să mai defileze pe cele mai importante podiumuri şi s-a dedicat vieţii de familie. Chiar şi aşa, reuşeşte să scape rapid de kilogramele în plus.

Pelinel a precizat că este „pofticioasă” atunci când vine vorba de mâncare, dar că nu face excese. Compensează în sala de sport, acolo unde merge de cinci ori pe săptămână. Soţia lui „Leonidas”, care este de o frumuseţe ieşită din comun, anunţă că are 64 de kilograme şi că este ajutată de un antrenor personal.

Cea mai mare grijă o am când deja am pus un kilogram-două, dar recunosc că sunt și pofticioasă, îmi place să mănânc! Sunt perioade și perioade. Uneori când mă comport ca la carte, uneori când mai scap, așa, dar e uman și e normal, că de asta facem mișcare. Sunt atentă la mâncare dar nu întotdeauna. Îmi fac și poftele dar încerc să mențin un echilibru.

Fac sport 5 zile pe săptămână, câte o oră pe zi, cu pauză în weekend. Mi-am dat seama că la vârsta mea nu se poate fără sport, nu te simți bine, tine de sănătate. Nu aș putea să trăiesc fără sport„, a declarat Valentina Pelinel pentru click.ro.

Şi copiii Valentinei Pelinel şi ai lui Cristi Borcea sunt pasionaţi de sport.

Copiii fac sport de mici, după ce i-am născut i-am dus destul de devreme la înot și înoată și astăzi. Milan face și baschet și karate, cu doamna profesoară, și fotbal. Eu îi ajut și îi las să încerce ce le place. Și fetițele merg la înot de două ori pe săptămână„, a precizat Pelinel.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și