Închide meniul
Foto

Imagine superbă cu marea iubire a lui Ion Țiriac. Cât de frumoasă e femeia care i-a schimbat viața miliardarului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2023, 16:12

Imagine superbă cu marea iubire a lui Ion Țiriac. Cât de frumoasă e femeia care i-a schimbat viața miliardarului

Ion Țiriac, alături de Sophie Ayad, marea sa iubire

Ion Țiriac, alături de Sophie Ayad / Hepta

Marea iubire a lui Ion Țiriac, Sophie Ayad, a publicat pe rețelele sociale o imagine superbă cu ea. Iată cât de frumoasă este femeia care i-a schimbat viața miliardarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Ayad, celebra jurnalistă egipteană care i-a luat mințile lui Ion Țiriac, arată senzațional la 52 de ani. Femeia uimește cu naturalețea ei. Și tinerele sunt invidioase pe mama copiilor lui Ion Țiriac.

Imagine superbă cu marea iubire a lui Ion Țiriac

Sophie Ayad a postat pe Instagram o fotografie cu ea de la un club din Monaco. Vedeta a făcut senzație.

Instagram Sophie Ayad

Ion Țiriac a decis cine îi va moșteni averea uriașă

Țiriac a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim.

Fostul jucător de tenis ar fi decis totuși să își împartă averea în 33 de „felii egale” și că toți urmașii săi vor primi aceeași sumă de bani.

Reclamă

Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă„, a declarat Ion Țiriac, potrivit italienilor de la outsidernews.it.

Cum arată TOP 10 al miliardarilor din România în 2022:

1. Dragoș și Adrian Pavăl – 13 miliarde de lei
2. Ion Țiriac – 8,5 miliarde de lei
3. Daniel Dines – 8 miliarde de lei
4-5. Ion Stoica și Matei Zaharia – 7,5 miliarde de lei
6. Florin și Măriuca Talpeș – 4,7 miliarde de lei
7. Ștefan Vuza – 4,5 miliarde de lei
8. Anastasia Soare – 3,4 miliarde de lei
9. Anca Vlad – 2,8 miliarde de lei
10. Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu – 2,5 miliarde de lei

Reclamă 4 / 0/3

Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac putea să fie răpit în 2022

Ion Ţiriac putea să fie răpit anul trecut, anunţă jurnaliştii de la The Guardian. Poliţiştii au evitat scenariul coşmar, iar riscul a fost îndepărtat în ultimul moment. Totul după ce miliardarul român a insistat să îl viziteze în închisoare pe bunul său prieten, Boris Becker.

Ţiriac a avut trei tentative de a se duce în Marea Britanie, pentru a-l vedea pe fostul număr 1 mondial. De fiecare dată, cererile lui au fost refuzate. Motivul invocat a fost unul incredibil. Omul de afaceri din România putea avea grave probleme.

Printr-o situaţie similară a trecut şi managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, care a încercat fără succes să îşi viziteze prietenul. Totul s-a aflat după ce Boris Becker a fost eliberat de după gratii şi a oferit primul interviu.

Când Jurgen Klopp, pe care l-a descris ca fiind un bun prieten, a încercat să-l viziteze, cererea a fost respinsă de guvernatorul Huntercombe, acolo unde fusese transferat în mai, din cauza temerilor pentru siguranţa lui.

O solicitare a fostului său antrenor și agent Ion Țiriac a fost respinsă de trei ori din motive similare, a spus el. Lui Becker i s-a spus că orice persoană care are mulţi bani era considerată a fi în pericol de a fi răpită„, au transmis cei de la theguardian.com, după ce au ascultat interviul oferit de triplul campion de la Wimbledon.

L-au căutat pe Google pe Ţiriac şi au văzut cât de bogat este. Imediat au considerat că ar fi în pericol„, a dezvăluit Boris Becker.

Fostul campion german, care locuia în Regatul Unit din 2012, a fost găsit vinovat în luna aprilie pentru că a disimulat sau transferat ilicit sute de mii de euro şi de lire sterline pentru a nu-şi plăti datoriile în urma declarării falimentului. El a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare de către un tribunal londonez, dar nu a ispăşit decât opt luni.

Reclamă

Becker a fost acuzat că ar fi transferat sute de mii de lire sterline dintr-un cont în alte conturi, în special ale fostelor sale soţii, şi că nu a declarat o proprietate în Germania şi a ascuns un împrumut de 825.000 de euro şi acţiuni la o societate. A fost eliberat joia trecută din închisoarea din Huntercombe, la aproximativ 60 de kilometri vest de Londra, deoarece era eligibil pentru deportare ca străin condamnat la o pedeapsă de peste 12 luni de închisoare.

 

Recomandări
  • Imagine superbă cu marea iubire a lui Ion Țiriac
  • Cât de frumoasă e femeia care i-a schimbat viața miliardarului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și