Închide meniul
Foto

Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion Ţiriac. Luxul de care are parte miliardarul român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 mai 2024, 9:02

Reclamă
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion Ţiriac. Luxul de care are parte miliardarul român

Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion Ţiriac

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment/ Hepta

Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion Ţiriac. Luxul de care are parte miliardarul român în Complexul său din Băneasa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi români. Ca orice miliardar care se respectă, Ion Ţiriac trăieşte într-un lux de nedescris. În trecut, au apărut imagini cu apartamentul său pe care îl are în Băneasa. Acesta are o suprafaţa de 2.460 de metri pătrați. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE ÎN GALERIA FOTO)

Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion Ţiriac

În urmă cu câţiva ani, la Anuala de Arhitectură din Bucureşti, au apărat imagini cu apartamentul uriaş pe care îl deţine Ion Ţiriac. Conform celor de la libertatea.ro, baia apartamentului are o suprafaţă de 250 de metri pătraţi. De asemenea, patul lui Ion Ţiriac ar fi de 16 metri pătraţi şi care ar fi tapiţat cu piele de elefant. Ion Ţiriac are 3 copii.

Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani

Ion Țiriac a dezvăluit și că cea mai mare greșeală a oamenilor este reprezentată de faptul că își măsoară averea doar din punct de vedere financiar. Miliardarul român consideră acest fapt ca fiind unul greșit, amintind și de Steve Jobs.

Totodată, Țiriac a mai subliniat că nu a avut suficient timp pentru familie și prieteni, acesta fiind motivul pentru care nu ar mai vrea să realizeze atât de multe lucruri, dacă ar lua viața de la capăt.

Reclamă
Reclamă 4

Toată lumea își măsoară averea numai în bani. Ceea ce este absolut greșit, după ce îi ai. Să măsori în bani după ce-i ai nu te ajută la absolut nimic. Ajung la Steve Jobs! Mă uit la camera asta cu patru pereți și-mi spun ăștia că o să mor. Ce-am făcut în viața asta? Mulți îmi zic că am făcut mult, mult de tot. Dar n-aș mai face la fel.

N-am avut timp pentru familie, pentru prieteni și-mi spun că nici cămașa asta n-o mai iau cu mine mâine. Ăsta este rezultatul! Nu este macabru, asta este realitatea!”, a declarat Ion Țiriac, conform gsp.ro.

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, dar căsnicia fostului mare jucător de tenis a rezistat numai doi ani. În momentul nunții, Ion avea 24 de ani, iar Erika era cu cinci ani mai tânără. Ioana şi Karim sunt copiii miliardarului român din relaţia cu Sophie Ayad.

Reclamă

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:41

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

9:30

Anunţul oficial făcut da francezi după ce Kylian Mbappe şi-a spart nasul în Austria – Franţa 0-1

8:38

VIDEOJucătorii naţionalei, asaltaţi de fani la întoarcerea la Wurzburg! Surpriza de care au avut parte „tricolorii”

8:22

„Nu mă feresc să o spun!” Dorinel Munteanu, cuvinte uriaşe pentru „tricolori”, după victoria răsunătoare cu Ucraina de la EURO

0:00

Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina

23:58 17 iun.

Kylian Mbappe, accidentare groaznică în Franţa – Austria! Şi-a spart nasul şi s-a umplut de sânge

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și