Închide meniul
Foto

Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: „Nu aș mai face la fel niciodată!”

Publicat: 12 mai 2024, 8:46

Reclamă
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: „Nu aș mai face la fel niciodată!”

Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani

Ion Ţiriac / AntenaSport

Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani. Miliardarul român a dezvăluit că dacă ar avea șansa să ia viața de la capăt, nu ar mai lupta să realizeze atât de multe lucruri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac este al doilea cel mai bogat român, cu o avere estimată la 2,1 miliarde de dolari. Acesta are trei copii, pe Ion Ion Țiriac, Karim și pe Ioana, care este de o frumusețe ieșită din comun. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani

Ion Țiriac a dezvăluit și că cea mai mare greșeală a oamenilor este reprezentată de faptul că își măsoară averea doar din punct de vedere financiar. Miliardarul român consideră acest fapt ca fiind unul greșit, amintind și de Steve Jobs.

Totodată, Țiriac a mai subliniat că nu a avut suficient timp pentru familie și prieteni, acesta fiind motivul pentru care nu ar mai vrea să realizeze atât de multe lucruri, dacă ar lua viața de la capăt.

Toată lumea își măsoară averea numai în bani. Ceea ce este absolut greșit, după ce îi ai. Să măsori în bani după ce-i ai nu te ajută la absolut nimic. Ajung la Steve Jobs! Mă uit la camera asta cu patru pereți și-mi spun ăștia că o să mor. Ce-am făcut în viața asta? Mulți îmi zic că am făcut mult, mult de tot. Dar n-aș mai face la fel.

Reclamă
Reclamă 4

N-am avut timp pentru familie, pentru prieteni și-mi spun că nici cămașa asta n-o mai iau cu mine mâine. Ăsta este rezultatul! Nu este macabru, asta este realitatea!”, a declarat Ion Țiriac, conform gsp.ro.

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul: „Am 33 de copii, averea va fi împărţită în 33 de părţi egale”

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul. Omul de afaceri are o avere estimată de Forbes la 2.1 miliarde de dolari.

Ion Ţiriac a împlinit recent 85 de ani. Miliardarul şi-a pus totul în ordine. În urmă cu ceva vreme, el anunţa cum va fi împărţită averea lui.

Reclamă

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român.

Ion Ţiriac are 3 copii: Ion Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac. Miliardarul le mărturisea jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:51

Croaţia – Italia şi Albania – Spania LIVE TEXT (22:00). Luptă în 3 pentru calificarea în optimi

14:48

FotoEa e bomba sexy din vestiarul Slovaciei. Soţia starului slovacilor arată răvăşitor şi poate primi titlul de Miss EURO 2024

14:06

Ucrainenii s-au uitat la Belgia – România 2-0 şi n-au fost surprinşi: „Toată lumea se gândea la acest rezultat”

13:40

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria: „Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc”

12:46

Performanţă spectaculoasă a lui David Popovici, la Campionatele Europene! A spulberat recordul din 2024, la 200 de metri liber

12:06

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia”

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și