Închide meniul

Imagini incredibile cu Gigi Becali. Îmbrăcat în trening şi cu fes pe cap, patronul FCSB s-a plimbat cu punga plină cu bani. Ce a urmat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2021, 12:27

Imagini incredibile cu Gigi Becali. Îmbrăcat în trening şi cu fes pe cap, patronul FCSB s-a plimbat cu punga plină cu bani. Ce a urmat

Gigi Becali vrea 5.000.000 de euro pentru Florin Tănase

Hepta

Gigi Becali a împărţit bani pe stradă. Patronul FCSB a avut o apariţie incredibilă pe străzile din Bucureşti. Patronul FCSB a ieşit cu punga plină cu bani pe stradă şi le-a dat celor nevoiaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut din nou un gest uriaş. Îmbrăcat în tening şi cu fes pe cap, Gigi Beclai a mers la o bancă să scoată bani. Imediat, patronul FCSB a ieşit pe stradă cu punga plină cu bani şi le-a împărţit oamenilor bani. Conform celor de la Cancan, Becali le-a dat câte 200 de lei oamenilor nevoiaşi. Singura pretenţie a patronului FCSB a fost ca aceştia să respecte ordinea şi să formeze un rând ordonat.

Cancan

Gigi Becali a împărţit bani pe stradă. Averea uriaşă pe care o are

Dumitru Dragomir a făcut o dezvăluire de senzaţie. Acesta a spus că Gigi Becali are o avere de peste 2 miliarde de euro. Asta ar însemna că patronul FCSB îl depăşeşte şi pe Ion Ţiriac în topul celor mai bogaţi români.

După părerea mea, Gigi Becali are cel puțin pământuri de un miliard jumate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nu știu dacă am eu dreptul să spun… Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața. Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta nu o știe nimeni! Nici nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama.

Pământul lui Gigi dacă costa acum 300 de euro metrul, sub 250 nu se vinde… În 2-3 ani, se vinde cu 800. După părerea mea, are peste două miliarde. Convingerea mea este că dacă trăiește cinci mii de ani nu poate să rămână fără bani”, a spus Dumitru Dragomir la Prosport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și