Închide meniul
Foto

Imagini incredibile cu Sarah Dumitrescu, în ziua în care Anamaria Prodan anunţa încă o despărţire emoţionantă, de Flavius Nedelea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2023, 13:05

Imagini incredibile cu Sarah Dumitrescu, în ziua în care Anamaria Prodan anunţa încă o despărţire emoţionantă, de Flavius Nedelea

Sarah Dumitrescu, anunţ despre viitorul ei iubit

Sarah Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Imagini cu Sarah Dumitrescu au devenit virale, în ziua în care mama ei, Anamaria Prodan, a anunţat despărţirea de Flavius Nedelea, cel care i-a fost partener în ultimele luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah, cea mai mică dintre fetele Anamariei Prodan, le-a aprins imaginaţia fanilor de pe reţelele de socializare, cu ultimele fotografii postate.

Imagini incredibile cu Sarah Dumitrescu

Sarah apare la o terasă a unui hotel de lux din Turcia, îmbrăcată provocator. „Eşti minunată” sau „superbă” au fost doar două dintre comentariile fanilor ei.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

Imaginile din Turcia vin în momentul în care mama ei, Anamaria Prodan, şi Flavius Nedelea au ales să anunţe oficial despărţirea, dar şi faptul că au rămas buni prieteni.

Reclamă

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârşit, un bărbat care ştie să aprecieze o femeie şi o face să se simtă icoana vieţii lui. Călătoria noastră prin viaţă în 2 a luat sfârşit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieţi.

Îţi mulţumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit şi îţi doresc toată fericirea din univers. Eşti un exemplu demn de urmat ca bărbat şi ca om. Sunt mândră de tine şi de tot ce ai realizat în viaţa asta. Am să te preţuiesc ca prieten drag forever”, e mesajul postat pe Instagram de Anamaria Prodan.

Ce spunea Anamaria Prodan despre o eventuală nuntă

Când a intrat într-o relaţie cu Flavius Nedelea, Prodan a dezvăluit că încă crede în căsătorii, şi este dispusă să facă din nou acest pas, în ciuda dezamăgirilor suferite în trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a fost căsătorită timp de nouă ani cu Tiberiu Dumitrescu, cel alături de care are două fete, Rebeca şi Sarah. Ulterior, în 2008, impresara şi-a unit destinele cu Laurenţiu Reghecampf, cel de care a divorţat anul trecut.

„Eu cred în instituția căsătoriei, chiar și după eșecurile avute. Chiar și după acele dezamăgiri, prin care am trecut, eu încă mai cred! Sunt o romantică incurabilă! Mă văd în postura de a face această alegere și acum!

Mă văd, sincer vă spun, mergând ținându-mă mână cu soțul meu, pe stradă sau prin parcuri, la 80 sau la 90 de ani, câți mi-o da Dumnezeu! Am avut un model frumos în familie, pe cel al mamei.

Poate lumea va întoarce capul după noi! Sau poate chiar noi doi vom face asta și vom întoarce capul, ca și cum am privi spre propria viață, și vom putea apoi spune: «Iată, am reușit!», fiind astfel un exemplu pentru copiii mei.

Nu știu dacă actualul meu iubit, Flavius, va fi lângă mine atunci, la vârsta aceea, dar mi-ar plăcea! Accept cu inima deschisă ceea ce-mi trimite Dumnezeu! Accept cu multă încredere, fiindcă eu am o credință habotnică în Dumnezeu!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playtech.ro.

Recomandări
  • Sarah Dumitrescu, imagini incendiar din Turcia
  • Anamaria Prodan s-a despărţit de Flavius Nedelea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și