Închide meniul
Foto

Imagini rare cu fiica celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!

Publicat: 17 noiembrie 2023, 9:37

Reclamă
Imagini rare cu fiica celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!

Imagini rare cu fiica celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!

Claudia Naboiu, fiica lui Victor Piţurcă / Instagram

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, are doi copii din mariajul cu Maria Piţurcă şi unul din relaţia extraconjugală cu Vica Blochina. (IMAGINI CU CLAUDIA NABOIU ÎN GALERIA FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudia Naboiu şi Alex Piţurcă sunt copiii lui Victor Piţurcă din căsătoria cu Maria Piţurcă, în timp ce Edan e băiatul fostului selecţioner din relaţia cu Vica Blochina, supranumită „cea mai cunoscută amantă din România”.

Imagini rare cu fiica celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!

Claudia Naboiu (42 de ani) este arhitect şi este căsătorită cu Mihai Naboiu, un om de afaceri potent. Ea este o prezenţă discretă, apărând rar în spaţiul public.

De partea cealaltă, fratele ei, Alex Piţurcă, este mult mai vizibil în spaţiul public. Acesta a avut o relaţie cu Cristina Ich, cunoscut influencer, cu care are şi un băieţel.

Alex Piţurcă şi tatăl lui, Victor Piţurcă, au fost reţinuţi de DNA la începutul acestui an într-un dosar ce viza achiziţii de măşti în perioada pandemiei.

Reclamă
Claudia Naboiu e singura fiică a lui Victor Piţurcă / Instagram
Claudia Naboiu e singura fiică a lui Victor Piţurcă / Instagram

Ce a putut spune românul celebru despre soţia sa, pe care a înşelat-o 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

Victor Pițurcă a vorbit despre soția sa, Maria, pe care a înșelat-o timp de 16 ani cu Vica Blochina, care a ajuns astfel să fie denumită ”cea mai cunoscută amantă din România”.

Pițurcă susține că și-a învățat soția de la începutul relației să se descurce acasă atunci când fostul selecționer era fotbalist și avea parte de cantonamente prelungite.

”Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o, la Târgu Jiu.

Reclamă 4 / 0/3

Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești”, a spus Pițurcă, în podcastul lui Nasrin Ameri.

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional

Recent, și Vica Blochina a vorbit deschis despre situația în care s-a aflat, atunci când i-a transmis lui Piți că este însărcinată cu Edan. Cei doi au avut o relaţie extraconjugală de 16 ani şi au împreună un copil, pe Edan.

„După ce am rămas însărcinată şi i-am spus că o să am un copil, a fost în felul următor. Între noi nu mergea relaţia foarte bine. Eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. Am zis că aşa a vrut Doamne-Doamne să aduc acest copil pe lume.

Şi când i-am povestit că voi avea un copil, în momentul ăla, toate lucrurile la noi s-au schimbat. La noi s-au schimbat lucrurile în foarte rău. În momentul ăla, nu mai aveam prieten, nu aveam tată, nu aveam iubit, nu aveam frate”, a spus Vica Blochina, în podcastul Femeiadeasupra.

Vica Blochina a renunţat la o sumă uriaşă de bani

Cea mai cunoscută amantă din România a renunţat la o sumă uriaşă de bani, dar are acum motive să fie mulţumită. Vica Blochina a îngropat securea războiului cu Victor Piţurcă, cel cu care a avut o relaţie de 16 ani.

Cei doi au împreună un copil, Edan. Aceasta a făcut o înțelegere cu Piți, prin care a renunțat la pensia alimentară iniţială de 10.000 de euro, doar pentru ca fostul selecționer să îl aibă în grijă pe Edan. Acum, ea are motive să fie mulţumită.

„Acum, băiatul meu stă la tatăl lui. Eu nu pot să spun că sunt super-fericită din punctul ăsta de vedere, dar am acceptat.

Reclamă

Sunt fericită că are un exemplu masculin și are ce învăța de la el. Singurul lucru la care seamănă cu mine băiatul meu e la glume, dar la caracter e introvertit, nu este ca mine”, a spus Vica Blochina, citată de viva.ro.

Vica a ales să renunțe la uriașa sumă, tocmai ca fiul ei să aibă o relație normală cu Piți. Cei doi au ajuns la o înțelegere. Vica a primit 1.500 de euro lunar, iar fostul selecționer, cu care avut o relație de 16 ani, urma să aibă grijă de Edan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și