Închide meniul
Foto

Imagini rare cu fiica lui Dorinel Munteanu! Cum arată și unde a studiat Bianca

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 10:45

Reclamă
Imagini rare cu fiica lui Dorinel Munteanu! Cum arată și unde a studiat Bianca

Bianca Munteanu / Facebook

Imagini rare cu fiica lui Dorinel Munteanu! Bianca are 30 de ani și este puțin cunoscută publicului, având în vedere că este o prezență discretă, departe de camerele de filmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica antrenorului de la Oțelul este rar recunoscută drept rudă a acestuia, având în vedere că, acum, femeia este stabilită în Olanda. Touși, pentru români, asemănarea cu Dorinel Munteanu pot fi remarcate cu ușurință.

Imagini rare cu fiica lui Dorinel Munteanu

De la tatăl său, Bianca a moștenit ochii albaștri, dar și trăsături faciale, care atrag imediat atenția!

Fiica lui Dorinel Munteanu nu caută să atragă atenția nici pe rețelele de socializare. Aceasta postează imagini exact ca un om obișnuit și nu are foarte mulți urmăritori.

VEZI IMAGINI CU FIICA LUI DORINEL MUNTEANU ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă

Chiar dacă viața tatălui său este una agitată, Bianca are un trai liniștit în Olanda, țară în care s-a stabilit după finalizarea studiilor, pe care l-a făcut tot în „Țara Lalelelor”.

Ce a spus Dorinel Munteanu despre Dinamo, după ce a învins-o cu un gol marcat în prelungiri!

Antrenorul gălăţenilor a făcut declaraţii după ce a luat toate cele 3 puncte cu Dinamo. Iată ce a spus Dorinel Munteanu despre Dinamo, după ce a învins-o cu un gol marcat în prelungiri.

„Munti” a punctat că se aştepta la un meci dificil, cu o echipă care îşi juca „una din ultimele şanse de a obţine puncte”. Dinamo a rămas cu 16 puncte după acest meci, fiind la 4 puncte de prima echipă care se salvează direct de la retrogradare, FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Poli Iaşi are 2 puncte mai mult decât Dinamo, iar FCU Craiova are şi ea acum un punct peste Dinamo. Acestea sunt echipele aflate pe locurile care duc la baraj.

„Sigur, jocul a fost aşa cum mi-l imaginam. Un joc foarte greu, cu o echipă care şi-a jucat una din ultimele şanse de a obţine puncte.

Am fost agresivi. Ne-am creat şi în a doua repriză 2-3 ocazii clare. Victoria este meritată.

Sunt fericit şi pentru public. Chiar dacă am marcat în minutul 93, felicit echipa.

Ce să spun, echipa este bine pregătită. Toţi jucătorii au reacţionat fantastic la această săptămână grea.

Tănasă trebuie să marcheze mai mult. Nu prea îi felicit, să nu li se urce la cap, dar merită felicitările toţi. Şi cei care au intrat pe parcurs.

Atât tactic, cât şi mental am stat foarte bine.

Reclamă

Am crezut de la începutul promovării noastre. Nu ne-am atins obiectivul de a pătrunde în play-off. Totul a depins de noi. Dar este ok, s-a văzut un progres constant la echipă. Jucătorii mei practică un fotbal modern. Fotbalul modern se joacă din minutul 1 până în minutul 90.

Eu cred că o perioadă de 10 zile nu strică niciunei echipe din România. Jucătorul român este foarte talentat, dar trebuie pus puţin la muncă.

Înainte de acest joc am făcut un apel la jucători, şi m-au înţeles foarte bine. Tot ce s-a făcut până acum e de domeniul trecutului. Şi pe acesta vreau să îl uităm, la fiecare meci suntem la momentul 0. Nu ştim cine joacă, dar trebuie să dea randament”, a spus Dorinel Munteanu, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și