Închide meniul

„Şi-a jucat una din ultimele şanse” Ce a spus Dorinel Munteanu despre Dinamo, după ce a învins-o cu un gol marcat în prelungiri!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 aprilie 2024, 23:17

„Şi-a jucat una din ultimele şanse Ce a spus Dorinel Munteanu despre Dinamo, după ce a învins-o cu un gol marcat în prelungiri!

Ce a spus Dorinel Munteanu despre Dinamo

Dorinel Munteanu, pe banca Oţelului Galaţi / Profimedia Images

Antrenorul gălăţenilor a făcut declaraţii după ce a luat toate cele 3 puncte cu Dinamo. Iată ce a spus Dorinel Munteanu despre Dinamo, după ce a învins-o cu un gol marcat în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Munti” a punctat că se aştepta la un meci dificil, cu o echipă care îşi juca „una din ultimele şanse de a obţine puncte”. Dinamo a rămas cu 16 puncte după acest meci, fiind la 4 puncte de prima echipă care se salvează direct de la retrogradare, FC Voluntari.

Ce a spus Dorinel Munteanu despre Dinamo, după ce a învins-o cu un gol marcat în prelungiri!

Poli Iaşi are 2 puncte mai mult decât Dinamo, iar FCU Craiova are şi ea acum un punct peste Dinamo. Acestea sunt echipele aflate pe locurile care duc la baraj.

Dinamo e pe locul 9 în Liga 1, poziţie ce duce direct în Liga a 2-a.

Sigur, jocul a fost aşa cum mi-l imaginam. Un joc foarte greu, cu o echipă care şi-a jucat una din ultimele şanse de a obţine puncte.

Reclamă

Am fost agresivi. Ne-am creat şi în a doua repriză 2-3 ocazii clare. Victoria este meritată.

Sunt fericit şi pentru public. Chiar dacă am marcat în minutul 93, felicit echipa.

Ce să spun, echipa este bine pregătită. Toţi jucătorii au reacţionat fantastic la această săptămână grea.

Reclamă 4 / 0/3

Nu prea îi felicit, să nu li se urce la cap, dar merită felicitările toţi”

Tănasă trebuie să marcheze mai mult. Nu prea îi felicit, să nu li se urce la cap, dar merită felicitările toţi. Şi cei care au intrat pe parcurs.

Atât tactic, cât şi mental am stat foarte bine.

Am crezut de la începutul promovării noastre. Nu ne-am atins obiectivul de a pătrunde în play-off. Totul a depins de noi. Dar este ok, s-a văzut un progres constant la echipă. Jucătorii mei practică un fotbal modern. Fotbalul modern se joacă din minutul 1 până în minutul 90.

Eu cred că o perioadă de 10 zile nu strică niciunei echipe din România. Jucătorul român este foarte talentat, dar trebuie pus puţin la muncă.

Înainte de acest joc am făcut un apel la jucători, şi m-au înţeles foarte bine. Tot ce s-a făcut până acum e de domeniul trecutului. Şi pe acesta vreau să îl uităm, la fiecare meci suntem la momentul 0. Nu ştim cine joacă, dar trebuie să dea randament”, a declarat Dorinel Munteanu pentru digisport.ro după Oţelul – Dinamo 1-0.

Zeljko Kopic, verdict despre lupta pentru salvare după Oțelul – Dinamo 1-0. Ce trebuie să facă jucătorii lui pentru a nu pica în Liga a 2-a

Zeljko Kopic a venit cu un verdict despre lupta pentru salvare după Oțelul – Dinamo 1-0. Tehnicianul echipei din Ștefan cel Mare a oferit prima reacție, după meciul de la Galați.

Dinamo a fost învinsă cu un gol la ultima fază marcat de elevii lui Dorinel Munteanu. Duelul din etapa a 3-a a playout-ului a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Antrenorul lui Dinamo este de părere că echipa sa ar fi putut obține măcar un punct de la acest meci, având în vedere că a controlat meciul.

Totodată, acesta a spus că echipa din Ștefan cel Mare trebuie să se antreneze mai bine, pentru a reuși să rămână în Liga 1, la finalul playout-ului.

„Trebuia să fim mult mai periculoși”

„Cred că am avut sub control meciul. Am avut posesie, în apărare am fost ok, nu le-am dat prea multe ocazii. În anumite ocazii ar fi trebuit să reacționăm mai bine. Am făcut tot posibilul pentru a câștiga partida.

Am luat gol în ultima secundă pentru al doilea meci la rând. Sunt multe lucruri pozitive totuși, trebuie să lucrăm la asta pentru următoarele partide.

Este greu să explic golul dat de ei. Trebuie să pregătim mai bine aceste faze. E un gol diferit față de cel dat de Petrolul. În ultima secundă e vorba de concentrare.

Nu mai putem face nimic acum, asta este. Am avut unele situații, dar trebuie să arătăm mai multe în acțiunile ofensive. Trebuia să fim mult mai periculoși.

Lupta este în mâinile noastre, următorul meci este foarte important, trebuie să ne antrenăm cât de bine putem și să obținem cele 3 puncte. Împreună, sunt sigur că vom reuși! Avem nevoie și de puțin noroc de partea noastră”, a spus Zeljko Kopic, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și