Închide meniul
Foto

Imagini rare cu mama Mădălinei Ghenea. Cât de mult seamănă cele două

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 octombrie 2023, 15:07

Reclamă
Imagini rare cu mama Mădălinei Ghenea. Cât de mult seamănă cele două

Mădălina Ghenea, reacţie imediată după ce iubitul său a uimit lumea întreagă

Colaj Profimedia - Instagram

Imagini rare cu mama Mădălinei Ghenea. Chiar superbul fotomodel român a postat imagini cu mama sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea este unul dintre cele mai de succes fotmodele din lume şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu jucătorul bulgar de tenis Grigor Dimitov. Extrem de discretă cu viaţa sa personală, Mădălina Ghencea a publicat imagini rare cu mama sa pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Imagini rare cu mama Mădălinei Ghenea. Cât de mult seamănă cele două

Mădălina Ghenea a publicat pe Instagram imagini rare cu mama sa, Constanţa. Ca şi fiica sa, Constanţa emană discreţie, bun simţ şi eleganţă la fiecare apariţie. Aceasta a fost surprinsă alături de nepoţica sa, micuţa Charlotte.

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea a fost dezvăluit de jurnaliștii de la Gazzettta dello Sport. Italienii i-au făcut o amplă descriere modelului de 36 de ani care se iubește cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani).

Grigor Dimitrov a răsfățat-o pe Mădălina în ziua în care aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere. A decis chiar să se retragă din turneul de la Toronto pentru a pleca alături de ea într-o scurtă vacanță. Vestea a făcut rapid înconjurul lumii, iar jurnaliștii din Italia au oferit detalii despre modul prin care Ghenea a ajuns să întoarcă toate privirile.

Reclamă

Un fizic asemeni celui pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar ‘Mamei Natură’. Modelului îi place să facă mult sport, atât în sală cât și în aer liber. Nu e greu să o vezi pe stradă plimbându-se în haine sport, cu căști, în timpul plimbărilor sale.

În sala de fitness, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți, cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva vreme a descoperit și boxul, un sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul. Este obositor, dar este și distractiv.

Actrița este foarte atentă la nutriție și are grijă să mănânce alimente sănătoase și naturale. Are grijă să bea multă apă pe parcursul zilei, care o ajută să rămână hidratată și să aibă un ten și un păr sănătos. Ocazional face fasting intermitent, pe care nu îl ține pentru a pierde din greutate, ci pentru a-și detoxifia organismul. Mădălina are foarte mare grijă de părul și tenul său. Pentru a avea o piele ca a ei, trebuie hidratată nu doar cu multă apă, ci și folosind diverse creme de față și corp. În plus, vara nu poate lipsi protecția solară.

Reclamă 4 / 0/3

ădălina are mare grijă și de coafurile ei. Adoră să se imspire de la Anna Magnani și Sophia Loren, pentru că se simte foarte apropiată de Italia”, a fost analiza făcută de jurnaliștii de la gazzetta.it.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și