Închide meniul
Foto

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea a fost dezvăluit. Cum se menține în formă, la 36 de ani, iubita lui Grigor Dimitrov

Publicat: 16 august 2023, 19:37

Reclamă
Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea a fost dezvăluit. Cum se menține în formă, la 36 de ani, iubita lui Grigor Dimitrov

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este într-o relație cu Grigor Dimitrov / Colaj Instagram/Profimediaimages

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea a fost dezvăluit de jurnaliștii de la Gazzettta dello Sport. Italienii i-au făcut o amplă descriere modelului de 36 de ani care se iubește cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Originară din Slatina, Mădălina Ghenea este de o frumusețe răvășitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Vedeta din România și-a oficializat relația cu bulgarul aflat pe locul 19 în clasamentul ATP.

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea, dezvăluit de italieni

Grigor Dimitrov a răsfățat-o pe Mădălina în ziua în care aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere. A decis chiar să se retragă din turneul de la Toronto pentru a pleca alături de ea într-o scurtă vacanță. Vestea a făcut rapid înconjurul lumii, iar jurnaliștii din Italia au oferit detalii despre modul prin care Ghenea a ajuns să întoarcă toate privirile.

Un fizic asemeni celui pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar ‘Mamei Natură’. Modelului îi place să facă mult sport, atât în sală cât și în aer liber. Nu e greu să o vezi pe stradă plimbându-se în haine sport, cu căști, în timpul plimbărilor sale.

În sala de fitness, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți, cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva vreme a descoperit și boxul, un sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul. Este obositor, dar este și distractiv.

Reclamă

Ce face Mădălina Ghenea pentru a fi în cea mai bună formă

Actrița este foarte atentă la nutriție și are grijă să mănânce alimente sănătoase și naturale. Are grijă să bea multă apă pe parcursul zilei, care o ajută să rămână hidratată și să aibă un ten și un păr sănătos. Ocazional face fasting intermitent, pe care nu îl ține pentru a pierde din greutate, ci pentru a-și detoxifia organismul. Mădălina are foarte mare grijă de părul și tenul său. Pentru a avea o piele ca a ei, trebuie hidratată nu doar cu multă apă, ci și folosind diverse creme de față și corp. În plus, vara nu poate lipsi protecția solară.

Mădălina are mare grijă și de coafurile ei. Adoră să se imspire de la Anna Magnani și Sophia Loren, pentru că se simte foarte apropiată de Italia”, a fost analiza făcută de jurnaliștii de la gazzetta.it.

Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov formează un cuplu de câteva luni, şi nu se feresc să se afişeze. Românca îl însoţeşte pe bulgar la fiecare turneu la care acesta participă.

Reclamă 4 / 0/3

Cunoscutul model are un copil din povestea de iubire cu Matei Stratan. Charlotte a împlinit 6 ani și seamănă mult cu mama ei.

Nu e ușor, fac tot ce pot, sper să aibă o copilărie fericită, așa cum am avut eu. Să crești un copil singură nu e ușor, dar Slavă Domnului că o am pe mama care mă ajută foarte mult și mă descurc„, spunea, în trecut, Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea, răsfăţată de Grigor Dimitrov în ziua în care a împlinit 36 de ani

Mădălina Ghenea a postat o serie de fotografii pe rețelele sociale, acolo unde are peste 1.2 milioane de urmăritori. Românca le-a arătat fanilor cum a fost răsfăţată de Grigor Dimitrov.

Răsfăţul a fost unul în cinci paşi. Primul a fost zborul, cei doi plecând într-o scurtă vacanţă. Al doilea, frumoasa româncă a savurat un ceai, relaxându-se la un spa. Al treilea pas a fost reprezentat de o relaxare şi la piscină, alături de Grigor Dimitrov.

Bulgarul a imortalizat acest moment, şi a postat o fotografie pe contul său de Instagram, unde i-a urat „la mulţi ani” iubitei sale.

Pentru al patrulea pas, Mădălina Ghenea a postat o fotografie cu un superb buchet de trandafiri, primit probabil de la Grigor Dimitrov. Iar în cele din urmă, pasul final a fost o baie cu spumă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și