Închide meniul
Foto

Imagini rare cu soţia lui Răzvan Lucescu în Salonic. Ana Maria a avut o apariţie încântătoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 septembrie 2024, 14:42

Reclamă
Imagini rare cu soţia lui Răzvan Lucescu în Salonic. Ana Maria a avut o apariţie încântătoare

Imagini rare cu soţia lui Răzvan Lucescu în Salonic. Ana Maria a avut o apariţie încântătoare

Profimedia

Imagini rare cu soţia lui Răzvan Lucescu în Salonic. Ana Maria a avut o apariţie încântătoare pe străzile din Salonic. Răzvan Lucescu este zeu în Grecia, acolo unde a făcut istoria pe banca celor de la PAOK.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paparazzi de la spynews.ro au surprins-o pe soţia lui Răzvan Lucescu pe străzile din Salonic, la o sesiune de cumpăraturi.

Imagini rare cu soţia lui Răzvan Lucescu în Salonic

Ana Maria Lucescu a avut o aparaţie rară şi, în acelaşi timp, încântătoarea. Soţia lui Răzvan Lucescu este o prezenţă extrem de discretă în spaţiul public. În rarele sale apariţii, Ana Maria Lucescu a ieşit în evidenţă prin eleganţă şi rafinament, dar şi prin condiţia fizică de invidiat. Ana Maria Lucescu arată impecabil.

Cât de frumoasă este soţia lui Răzvan Lucescu

Într-un interviu acordat în trecut, Răzvan Lucescu a vorbit la superlativ despre superba sa soţie, pe care o iubeşte enorm.

„Cred că sunt o persoană plictisitoare. Cu mine, soţia mea nu se poate distra. La fel şi copiii mei. Poate că, dacă eram singur sau divorțat, ar fi trebuit să mă gândesc foarte bine dacă îmi fac altă familie, pentru că aș fi distrus persoana de lângă mine.

Reclamă
Reclamă

Ana, cel puțin, a fost cu mine de la început. Am trecut prin momente foarte frumoase, iubire oarbă, experiențe grele, momente de război. Am învățat să ne respectăm, să ne acceptăm. Nu suntem un cuplu doar pentru iubire, e mult mai mult de atât. Nu cred că ne-am certat în ultimul an”, a spus Răzvan Lucescu, într-un interviu pentru PAOK TV.

Chiar dacă sunt împreună de o viață, soția lui Răzvan Lucescu nu e interesată deloc de fotbal. Antrenorul a povestit două întâmplări amuzante cu partnere sa, care s-a pierdut complet la meciurile soțului.

„Sunt norocos pentru că nu înțelege deloc fotbal. Odată, a fost cu femeie care nu a văzut niciodată un meci. S-au uitat la meciul nostru. S-au bucurat când am dat gol. Când au văzut reluarea de la gol, s-au bucurat din nou, au crezut că am dat gol din nou.

Reclamă

Și a doua întâmplare, a fost când eram la Al Hial. Noi deobicei jucam în albastru, dar atunci am jucat în alb. Ea știa că jucăm doar în albastru. Până în minutul 75 a crezut că echipa în albastru suntem noi. Când a intrat Gomis pe teren, doar pe el îl cunoaștea, a văzut că intră pentru echipa în alb. Și-a dat seama că ceva nu e în regulă”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și